Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (849/1680) > >>

Guesswho:
azi mi-am propus sa pregatesc niste lucruri de-ale lui fii-meu (haine, jucarii, incaltaminte) care i-au ramas mici si care-s in stare foarte buna si sa le donez unor copilasi nevoiasi. fiind singur, fii-meu cu greu imparte ceva cu un copil/adult, iar asta e o modalitate buna de a-l invata sa ofere si altora din ceea ce are. i-am explicat ce-o sa facem si pare incantat deocamdata, sa-l vad la fata locului cum reactioneaza.
on-topic, bucuroasa ca-i week-end, hotarata sa profit la maxim de zilele astea.  :)

Caroline:
Simt ca am inceput sa petrec cam prea mult timp online. Tre' facut ceva... ca altfel, ma stiu eu prea bine, sunt extrem de inventiva privind metodele de a evada din realitate. Pass... macar pentru un timp.

almi_gabi:
in alerta ca sa lasa cu pacaleli  :)
.....cin' sa fie? cin sa fie?

Mari_a:
Si afara ploua, plouaaaaaa....
Azi nu voi scoate nasul din casa. E una din zilele alea in care imi place sa stau langa cuptor... Fac placinte!
As sta pe cuptor... ca o pisica lenesa... daca as mai avea soba de-aia de care avea bunica-mea la curte, cu plita si cuptor... in care cocea placintele, cozonacii si tot felul de bunataturi ... inclusiv turta de-aia ca la Csarda... pe care o mancam cu branza de vaca, cumparata din sat, ori cu magiun de struguri... facut de ea acasa... ::)  Cel mai mult imi placea cand o facea sambata ca "sa dea de pomana": o inmuia asa, fierbinte, in vin rosu si o tavalea prin zahar... Iesea la poarta si impartea trecatorilor... Bineinteles ca noi, cei patru nepoti, stateam pe langa ea si mancam pe saturate... Nu o data ne-am imbatat din turta de-aia...  :D Ori din mancatul visinelor de pe fundul damigenei in care fusese visinata....  ::)

bit:

--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 01 Aprilie 2012, 11:44 ---in alerta ca sa lasa cu pacaleli  :)
.....cin' sa fie? cin sa fie?

--- Terminare citat ---
Uite-aci, daca vrei inspiratie...
http://www.realitatea.net/1-aprilie-top-10-cele-mai-tari-pacaleli_928687.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă