Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (847/1680) > >>

Guesswho:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 30 Martie 2012, 11:20 ---cam de cate ori ai incercat pana sa-ti reuseasca?

on topic: miha,  cred ca m-ai molipsit prin simpatie  :)  acum ma supara pe mine "banitza"  :uglystupid2:

--- Terminare citat ---
a treia oara mi-a iesit, dupa cateva minute de la terminarea acestei tehnici disparuse durerea.
a fost mai greu pana am reusit sa identific toate alea: forma, temperatura, culoarea durerii, etc fara sa uit vreuna.
eu zic ca merita incercat  O0

almi_gabi:
esti tare, stai bine cu imaginatia; care sa fie oare forma unei dureri ?? si culoarea ?? cu temperatura cred ca e mai simplu  :)

Guesswho:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 30 Martie 2012, 21:01 ---esti tare, stai bine cu imaginatia; care sa fie oare forma unei dureri ?? si culoarea ?? cu temperatura cred ca e mai simplu  :)

--- Terminare citat ---
uneori o "vedeam" tepoasa, ca un cactus, alteori ca o piramida; culoare neagra, violet si gri...
incerci sa o vizualizezi cu ochii mintii...stiu ca suna SF, asa mi s-a parut si mie inainte s-o incerc;
 informatia exista, alegerea e a ta  :)

bit:
Iti spun io: durerea este incolora, de preferat rece si are forma asta:
Sa nu uit: durerea creste odata cu numarul de sticle.  :P
Sa nu uit nr.2: la inceput e totusi o durere placuta.

almi_gabi:
tepoasa - da ar fi o chestie
io is praf la deastea  :blush:
mai ales cand ma incearca durerea  :hammer:

--- Citat din: bitek din Vineri, 30 Martie 2012, 21:09 ---Iti spun io: durerea este incolora, de preferat rece si are forma asta:
Sa nu uit: durerea creste odata cu numarul de sticle.  :P

--- Terminare citat ---

pfoai   |o

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă