Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
inteleg perfect. :) a fi uman si viu in comunicarea dascal-invatacel e o calitate pe care nu o au toti. :)
Victorman:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 28 Martie 2012, 22:14 --- inteleg perfect. :) a fi uman si viu in comunicarea dascal-invatacel e o calitate pe care nu o au toti. :)
--- Terminare citat ---
Scoate-ma ca tu stii despre ce e vorba , plssssss :help:
Caroline:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 28 Martie 2012, 22:14 ---a fi uman si viu in comunicarea dascal-invatacel e o calitate pe care nu o au toti. :)
--- Terminare citat ---
Ba o au, la inceput. Ideea e ca e atat de solicitant sa nu devii astfel, ca ai de ales intre a capitula sau a fugi... daca vrei sa nu faci cu nervii, luptandu-te cu morile de vant.
micaela:
zici? uite, cel mai drag prof al meu, profu' de mate din liceu, mi-a ramas in cap si-n suflet, cu mare drag, fiindca desi avea, cred, vreo 20 de ani de practica, era foarte viu si simpatic, pe langa faptul ca era un bun pedagog si am invatat o matematica de la el de-am luat 9,95 la intrarea la facultate (numa' la proba de mate). era o matahala de om, chel, si mie mi se parea teribil de simpatic. l-am citit usor, sub masca lui de director-sperietoare care tuna pe sali de le-ngheta sangele-n vine multora. facea pe durul, dar nu era decat un copil mare, dornic de joaca, sunt absolut convinsa de asta. ;D m-am prins de la inceput, si-i raspundeam cu tot soiul de glume traznite, spre stupefactia colegilor care in primul trimestru il credeau un rau. imi placea sa-l provoc caci radea de se zguduia clasa. ;D imi spunea "gura-mare", fiindca si eu radeam mereu. nu era ora de mate sa nu treaca pe langa banca mea si sa nu-mi dea o scatoalca, a simpatie. ;D i-am facut si o caricatura in ipostaza de elefantel balerin, pe care a prins-o prin clasa si a ras de s-a prapadit. tare mi-e drag sa mi-aduc aminte de el. :love:
intr-o zi, dupa o boacana (nu-mi mai stiu exact ce facusem), mi-a spus sa vin cu mama la scoala. nu l-am luat in serios, ca-l stiam deja. a doua ora a tunat la mine ca sa vin cu mama, ce, n-am auzit?!! ok, mi-am spus, chiar e suparat. Cand a vazut-o pe mama, a zambit cu mutra lui de bebelus mare si i-a spus ca si-a dorit s-o cunoasca si sa-i spuna ca are copila pe care si-ar fi dorit-o el. cu alte cuvinte eram nebuna care era pe calapodul lui. :2funny:
ca prof de mate era extrem de precis, clar, logic. o placere. bine, ca si mie imi placea materia...
eh, uite, caroline, cum m-ai facut sa-mi aduc aminte de profu' meu de mate din liceu, care a ramas o figura vie in ceea ce sunt acum. :)
Caroline:
Si tu mi-ai adus aminte de o eleva a mea careia ii spun "Carcotel" (de la carcotas), ca nu ma scuteste niciodata de critici... pertinente. Cand era mai mica, era genul ingeras, creata si blonda, cu obraji dolofani si roz de care abia ma abtineam sa n-o prind... si vesnic razand de cate ceva. E buna replica... poate ca si eu mi-as fi dorit asa copil. :)
Si cu asta, noapte buna, ca m-am prostit destul azi... mai e si maine o zi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă