Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
caroline, nimic nu e mai serios ca ceea ce faci tu. cred ca putina lume intelege ce influenta are un (bun) profesor asupra mintii si sufletului unui copil. fiecare profesor este un reper care lasa nu numai informatie ci si un model, o impresie frumoasa sau nu, o lectie de viata, o amintire, o idee, un drum, in constientul si subconstientul copiilor.
a fi un profesor bun e o mare reusita.
micaela:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 28 Martie 2012, 21:26 ---Eu ma cam "joc" si la serviciu. Nu stiu... uneori mi se pare ca scoala devine o inchisoare in plan inversat. Cei mici devin "gardienii" care fac ce vor si fereasca Dumnezeu sa nu te conformezi. Din cauza asta, si mie mi se pare ca nu fac nimic serios.
--- Terminare citat ---
eu cred ca ceea ce faci tu e mult mai serios decat realizeaza multi. un profesor (bun) are o influenta mare asupra unui copil: nu numai prin informatia de specialitate pe care i-o transmite, ci si prin modelul pe care-l ofera, prin atitudini, idei, orizontul si chiar "drumul" pe care le proiecteaza in constientul si subconstientul acestuia. a fi un profesor bun e un merit enorm. cred asta cu tarie. eu imi amintesc de anumiti profesori cu mare drag si am incercat sa preiau de la ei ceea ce m-a marcat frumos. :)
micaela:
;D am avut impresia ca prima postare nu s-a transmis, de aceea am mai scris o data. :idiot2:
Victorman:
Mama ei de religie :P , chiar toata lumea o preda :worthy:
micaela:
--- Citat din: Victorman din Miercuri, 28 Martie 2012, 21:51 ---Mama ei de religie :P , chiar toata lumea o preda :worthy:
--- Terminare citat ---
despre ce graiesti?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă