Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (84/1680) > >>

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 29 Iunie 2010, 21:25 ---Ma simt excelent, lucrez si ascult pe repeat cel mai frumos album al lui Pink Floyd - The Division Bell, ale carui melodii sunt superbe de la prima la ultima.

At a higher altitude with flag unfurled
We reached the dizzy heights of that dreamed up world

[...]

The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
(Pink Floyd - High Hopes)

--- Terminare citat ---

ce frumos, saturnis, super! mersi pentru ca ai impartit cu noi aceste cuvinte.

adria:
dragii mei, ayouni si saturnis, ce sensibili sunteti!
ma tem ca eu nu o sa fiu niciodata asa, eu sunt mai pragatica, putine lucruri ma impresioneaza

Saturnianul:

--- Citat din: adria din Marți, 29 Iunie 2010, 22:06 ---eu sunt mai pragatica, putine lucruri ma impresioneaza

--- Terminare citat ---

Ciudat, aceleasi lucru cred si eu despre mine...

Ayouni:

--- Citat din: adria din Marți, 29 Iunie 2010, 22:06 ---dragii mei, ayouni si saturnis, ce sensibili sunteti!
ma tem ca eu nu o sa fiu niciodata asa, eu sunt mai pragatica, putine lucruri ma impresioneaza

--- Terminare citat ---

nu stiu cat de buna este sensibilitatea  :(;  sunt convinsa ca daca as fi fost mai putin sensibila dintr-un anumit punct de vedere mi-ar fi fost mai bine.  dar nu as mai fi fost eu probabil. iar daca tot am fost inzestrati cu ea - cei care -sa ne bucuram de ea asadar si sa incercam sa ducem aceasta bucurie si altora.

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 29 Iunie 2010, 22:24 ---
--- Citat din: adria din Marți, 29 Iunie 2010, 22:06 ---eu sunt mai pragatica, putine lucruri ma impresioneaza

--- Terminare citat ---

Ciudat, aceleasi lucru cred si eu despre mine...

--- Terminare citat ---

hey you, saturnian boy, cum adica la fel? mie mi s-a parut ca ai fi un baiat plin de sensibilitate, confirm ce a zis adria mai devreme. dar daca tu zici ca esti pragmatic, nu te contrazic! e foarte posibil, depinde de mesajul pe care-l transmitem sau vrem sa-l transmitem si de cum ceilalti il decodeaza.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă