Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
varsator38:
stresata...de voie de nevoie trebuie sa vad capitala si nu ma prea incanta...tot weekendul viitor in loc sa ma bucur de soare si liniste,voi sta captiva probabil intr-un hotel :(
dar trece si asta si vine el ...CONCEDIUL ;)
bit:
Sunt obosit praf dar am o satisfactie teribila (saptamana in curs muncesc doar o zi! :yeah:). Da`nu vreau sa supar pe nimeni. ::) :angel:
almi_gabi:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 26 Martie 2012, 10:52 ---motivata, entuziasta, azi transform un hobby intr-o afacere si-mi doresc sa fie un succes :)
--- Terminare citat ---
succes! sa fie de bine ! :)
--- Citat din: varsator38 din Luni, 26 Martie 2012, 11:00 ---stresata...de voie de nevoie trebuie sa vad capitala si nu ma prea incanta...tot weekendul viitor in loc sa ma bucur de soare si liniste,voi sta captiva probabil intr-un hotel :(
dar trece si asta si vine el ...CONCEDIUL ;)
--- Terminare citat ---
un hotel in Bucuresti? ce zici de o "ieseala" cu noi? :)
--- Citat din: bitek din Luni, 26 Martie 2012, 11:02 ---Sunt obosit praf dar am o satisfactie teribila (saptamana in curs muncesc doar o zi! :yeah:). Da`nu vreau sa supar pe nimeni. ::) :angel:
--- Terminare citat ---
hmmmmmmmmmm ...... :coolsmiley:
varsator38:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 26 Martie 2012, 11:09 ---un hotel in Bucuresti? ce zici de o "ieseala" cu noi? :)
--- Terminare citat ---
multumesc Gabi...gand la gand ;)...un numar de telefon mi-ar prinde bine,in cazul in care am posibilitatea sa "evadez" cu voi.
voi urmari topicul Bucuresti si poate voi gasi eu o modalitate sa va contactez,daca va fi sa fie.
almi_gabi:
--- Citat din: varsator38 din Luni, 26 Martie 2012, 11:13 ---...
voi urmari topicul Bucuresti si poate voi gasi eu o modalitate sa va contactez,daca va fi sa fie.
--- Terminare citat ---
ne vedem pe topicul de Bucuresti si in week-end poate iei o gura de aer de capitala ( intra si imprejurimile ;D ) cu noi :smitten:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă