Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Guesswho:
mica, iti spun doar tie...pactizez doar atat cat sa-l fac sa lase garda jos ;)
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Duminică, 25 Martie 2012, 12:07 ---Plina de viata, mi s-a deschis apetitul pentru plimbari :thumbup:
dupa o noapte cam scurta, am avut o dimineata superba, am baut o cafea (e exceptie, doar azi) pe malul unui lac :)
--- Terminare citat ---
pe malul lacului? ce fain!... vreun siren, ceva? ???
bit:
--- Citat din: micaela din Duminică, 25 Martie 2012, 12:13 ---...Bit, fii atent. Este doar o zi, dar e atat de luuuuunga... 24 de ore luuuungi, 1440 de minute nesfarsite....nici nu pot sa rostesc cate infinite secunde. >:D
--- Terminare citat ---
Halal frate mai mare esti. ??? Stii cum zici tu: "Ia de colea o gura de cianura, ca sigur iti trece durerea de cap" ::)
On topic: Vreau acaaaassssaaaaaa!!! Vreau conced`! Vreau un geaman (nu rau, ca ala-s eu) care sa faca totul in locul meu! (ei, nu chiar tot, de iesit cu voi, sa ies tot io)
Guesswho:
da, lac si padure...."terasa" unde am fost e de fapt pe lac amplasata...nu e mare, dar fiind mai retrasa, in afara orasului, e multa liniste
siren n-am vazut, de fapt nici nu m-a interesat ;D prefer pamantenii ::)
cam asa arata locul
dl_prd:
eu ma simt obosita si nervoasa , ca si ieri dim si azi dim taman pe la 6 dim cand mi-e somnu mai dulce m-am trezit in niste bubuieli de pat si gemete , ii apucasera pe aia de jos de sub mine , asa ca mi-au stricat diminetile in care trebuia cica sa ma odihnesc dupa o saptam de lucru ...........dehh asa e cand stai in blocuri construite din carton , rigips si ce o mai fi .....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă