Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Saturnianul:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 29 Iunie 2010, 19:31 ---Cateodata, mi-e f. greu sa traiesc in timpul asta pe care nu eu l-am ales, cu oamenii astia pe care nu eu i-am ales si in lumea asta pe care nu eu am ales-o.
--- Terminare citat ---
Nici eu n-am ales lumea in care sa traiesc Lucia. Si nici galaxia. Ca sa nu mai zic universul :) As fi vrut sa traiesc macar in alta galaxie daca nu in alt univers. Dar m-am adaptat si ma adaptez in permanenta incercind sa pastrez intact ceea ce ma face original si unic. Incearca si tu asta :)
Saturnianul:
Ma simt excelent, lucrez si ascult pe repeat cel mai frumos album al lui Pink Floyd - The Division Bell, ale carui melodii sunt superbe de la prima la ultima.
At a higher altitude with flag unfurled
We reached the dizzy heights of that dreamed up world
[...]
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
(Pink Floyd - High Hopes)
silviu:
--- Citat din: luciamanta ---Cateodata, mi-e f. greu sa traiesc in timpul asta pe care nu eu l-am ales, cu oamenii astia pe care nu eu i-am ales si in lumea asta pe care nu eu am ales-o.
--- Terminare citat ---
nu despera! exista si lumea cealalta. poate o fi mai bine acolo :-\
Saturnianul:
--- Citat din: silviu din Marți, 29 Iunie 2010, 21:29 ---exista si lumea cealalta. poate o fi mai bine acolo :-\
--- Terminare citat ---
Cu siguranta exista Silviu. Si nu ma refer la lumea aia unde te duci dupa ce nu mai esti :)
Mai bine, nu bag mina-n foc. Dar cel putin e o alta lume ;)
silviu:
deocamdata nu cunoastem nici o alta lume. dar speram.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă