Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (819/1680) > >>

bit:
Breee...ziceam si io asa... Ma gandii ca ai cazut in cazanu`cu melancoleala, da`vaz ca nu. Oricum is convins ca de-acu-ncolo tre sa fac eforturi sa te conving cand sunt serios pentru ca tot ce spun io,  `talica il vei trece automat sub semnul intrebarii sau macar il vei banui de trolleala.
Si inca o kestie care ma-nghionteste: de ce tii scor?

Guesswho:
luminati-ma, rogu-va...ce-i aia trolleala? si tehnici de trolling?  :blush:

Caroline:
Nu tin scor decat ca sa glumesc (dupa cum vezi, radeam in hohote, ce butoi de melancolie?!). Nu te suspicionez de nimic, crede-ma, fiindca nu exista miza. Numai lucrurile despre care nu putem glumi sunt adevaruri care ne dor. Despre restul, vorbim aici. 
Insa cred ca am uitat sa precizez ceva: eu cand vreau sa fiu singura, vreau fiindca am nevoie sa ma bucur uneori si de astfel de momente. Deci chiar vreau... nu ma plang ca as fi singura. Poate parea ciudat... dar chiar asa e.
Apreciez, oricum, intentia (acum, ca am si inteles-o).  ;)

P.S. Guesswho, troll e o calitate pe care si-a atribuit-o bitek, si eu am intrebat ce e, la randul meu, uite link-ul: http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 23 Martie 2012, 20:12 ---Insa cred ca am uitat sa precizez ceva: eu cand vreau sa fiu singura, vreau fiindca am nevoie sa ma bucur uneori si de astfel de momente.

--- Terminare citat ---
io chiar voiam sa-ti recomand sa te bucuri de starea asta, dar vad ca deja o faci... ;)
merci de lamuriri, nu stiam ce limba vorbiti   :coolsmiley:

bit:
Si care, ai uitat sa spui, sunt buni si ei, trollii, pe langa casa omului, ca mai alunga plictiseala oleaca. Da? Cat despre a fi singur p-aci, nu-ti mere neam! Cum sa fii singura cand dai de unu` ca moa care-ti face capu` oala, de-ti vine sa-l timiti la origine? (nu mereu, doar pe alocuri. Sa-l trimiti).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă