Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
acu a mers :)
ca doar e vineri si se pare ca pana si iarba e mai verde vinerea :thumbup:
plus ca vinerea am asa un sentiment minunat ca atunci cand asteptam vacanta (pe vremea cand eram la scoala ;D )
Guesswho:
nerabdatoare ....abia astept sa se faca ora 5
Caroline:
La mine s-a facut de mult ora, si... stationar. De trei zile incoace, stationez pe pozitia:
Azi n-am chef sa fac nimic. Nici macar sa-mi fac e mancare, o paine prajita cu unt e super ok. Am chef sa fiu singura. Mi-am luat de la biblioteca scolii "Poveste de Craciun" de Dickens si in curand ma apuc de citit. Spre miezul noptii o sa haladui iar cate putin pe canalele mele TV preferate... nu ca mi-era dor, ca n-am mai deschis televizorul de-o luna. Dar chiar vreau sa nu fac nimic azi.
bit:
Some trolling maybe? ::)
Caroline:
bitek, nu miza pe asta ca pe un leitmotiv. Eu am inventat propriile mele tehnici de trolling: una dintre ele ar fi ca adevarul e cea mai buna minciuna. Cand il strigi in gura mare, tocmai atunci nu te crede nimeni, asa ca esti perfect protejat: azi chiar vreau sa fiu singura. Jur ca oricine m-ar suna acum, nu raspund la telefon. Nici macar atat. Si dupa cum se vede, "tehnica" tine... din moment ce nici al mai troll dintre trolli nu ma crede. >:D 2-0 :happy:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă