Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
bit:
Multumim, Gabi, esti o gazda buna. (Si dupa cum vezi , noi suntem cuminti de-ti daramam lustrele si tablourile ;D).
Caroline:
Asa e, Guesswho, sa revenim la topic. Si eu-s racita, da' nu ma simt... fiindca nu vreau sa accept acest lucru. Am zis eu ca sunt racita?! Nu cred... Eu?! ;D
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Joi, 22 Martie 2012, 21:15 ---De acord, da' tot sunt nevoita sa dau dreptate adversarului la punctul "un singur lucru odata". Nu tine de zodie, ci de sex.
--- Terminare citat ---
Caroline, am apreciat mai sus declaratia cu pricina, mi s-a promis si autograf pt ea ....cu paf, cica...n-am mai vazut asa semnatura ::)
io ziceam ca il admir pt faptul ca face lucrul acela, unic temeinic....intamplarea face ca si io sa le fac la fel, temeinic, dar mai multe...iar coincidenta era ca suntem ambii zodii de foc ;)
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Joi, 22 Martie 2012, 21:17 ---Multumim, Gabi, esti o gazda buna. (Si dupa cum vezi , noi suntem cuminti de-ti daramam lustrele si tablourile ;D).
--- Terminare citat ---
accept cadouri pentru reconstructie :thumbup: ; imi place la nebunie sa redecorez; ;D
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Joi, 22 Martie 2012, 21:19 ---Asa e, Guesswho, sa revenim la topic. Si eu-s racita, da' nu ma simt... fiindca nu vreau sa accept acest lucru. Am zis eu ca sunt racita?! Nu cred... Eu?! ;D
--- Terminare citat ---
nu, esti sanatoasa tun ...pacaleste-o ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă