Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
bit:
--- Citat din: micaela din Joi, 22 Martie 2012, 20:12 ---multumesc, guess.
sa-i lasam sa se odihneasca, saracutii. cu cat mai vii, cu atat mai frumos razboiu', ca asa cum s-au declarat de curand, praf :P, numai daca-i sufli parasesc frontu' prin imprastiere. ;D
--- Terminare citat ---
Bag sama ca mataluta nu-ti prea prii paracetmolu` :knuppel2:...Da`te iert, ca ai febra. :bully:
Guesswho:
da, neaparat cu autograf :D
--- Citat din: bitek din Joi, 22 Martie 2012, 20:32 ---Da`retine un aspect: fac cate un lucru pe rand, insa bine, pe alocuri chiar foarte bine.
--- Terminare citat ---
mi se pare normal, esti zodie de foc, nu? astia se respecta :applause:
bit:
Deci, fara sa ma laud: numai cu semnatura te las paf. ;D. Si ce-are a face zodia cu facutul lucrurilor cu simt de raspundere?
Gabi, sa ma ierti, te rog. Io-s responsabil de tot balamucul de azi de pe topicul tau :blush:.Chiar ma gandeam sa-l rog pe admin sa-mi schimbe nick-ul cu "incurca-lume"...sa vedem, mai cuget la treaba asta.
almi_gabi:
infuriata de genul ala de lucruri pe care le bagi la categoria " cum de mi se'ntampla numa' mie" pentru ca mereu mi se intampla sa stau la coada care merge cel mai incet; incredibil dar poa' sa fie inspe' ghisee , eu invariabil stau la cel la care functionara se misca cu incetinitorul |o :pleasantry:
Guesswho:
uimeste-ma ::)
pai zodia ii f importanta, mai ales ca si io tot de foc sunt....ma aprind imediat :D
acu` serios vorbind, partea cu zodiile o iau in joaca, dar tre` sa recunosc ca unele trasaturi sunt definitorii pentru anumite zodii, altele pt alte zodii
zodiile de foc sunt dintre cele care fac lucrurile temeinic, cu simt de raspundere (ma rog, eu ma regasesc aici, nu zic ca n-or fi si excpetii)...era un fel de "lauda-ma gura" ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă