Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (82/1680) > >>

luciamanta:
acum sunt recunoscatoare pentru lucrurile bune care exista in viata mea. Si fac o lista a recunostintei, fiindca acest lucru imi aduce liniste sufleteasca

steliana:
acum... mă gândesc cum să-mi petrec concediul cât mai plăcut şi să mă pot rupe de nebunia din bucureşti...
nici nu iau în calcul toamna... care parcă bate la uşă
dar suntem pregătiţi...

Ayouni:
@stel, salutare! si eu vreau sa merg in zona pitesti in vara asta cateva zile, dar tinta mea este campulungul! dar nu te voi ocoli, daca albota este in drum.

luciamanta:
Acum ma simt furata de statul roman. Prin masurile anti-criza, statul este abuziv, reduce salariile bugetarilor. Salariul e un bun castigat, e un drept fundamental al omului care trebuie platit inaintea oricaror alte obligatii de plata. Am uitat sa va spun, sau poate v-am mai spus: sunt bugetara. Trebuie sa imi gasesc neparat inca un job. Dar ce job, fiindca eu mai plec si in delegatii? Administrator de bloc? Nu stiu, sunt debusolata, trista chiar. Va pup pe toti!

luciamanta:
Cateodata, mi-e f. greu sa traiesc in timpul asta pe care nu eu l-am ales, cu oamenii astia pe care nu eu i-am ales si in lumea asta pe care nu eu am ales-o. Si atunci incep sa ma privesc in oglinda si mi se pare ca oglinda reflecta o persoana care nu se integreaza in lumea aceasta. De multe ori, mama m-a intrebat: "Dar ce vezi cand te uiti la tine?" Si eu am spus: Fragilitate, lacrimi, bunavointa, durere, sinceritate, credulitate, compasiune, multa compasiune... Si in cele din urma, mama mi-a spus: "Nu stii sa te uiti cum trebuie. Nu trebuie decat sa il vezi pe Iisusul din tine."

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă