Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (809/1680) > >>

silviu:

--- Citat din: dl_prd din Miercuri, 21 Martie 2012, 16:45 ---TOT NEOPERATA..........IN CONTINUARE PANICATA :'(

--- Terminare citat ---
o sa te opereze un chirurg bun. stai linistita! :)

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 21 Martie 2012, 15:12 --- >:(    Am primit o veste: mi-a mancat cainele crocusii aia portocalii... Nici n-am apucat sa-i vad... Se pare ca aia mov nu-i plac... Poate in weekend reusesc totusi sa admir cate ceva din rezultatele muncii mele din toamna... (Iubesc animalele, dar cred ca p-asta o sa-l spanzur intr-un pom!)

--- Terminare citat ---

lasa  bietu catel in pace  ???  a gustat si el o "salata"  ;D

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 21 Martie 2012, 19:15 ---.... Evident, iar ascult Il Divo si muzica ambientala toata ziua... efectul carnavalului si nu numai. Ai dreptate, Gabi... P.S. Pe tine te-am recunoscut mai intai dupa ochii desenului animat din avatarul tau... abia apoi mi-am amintit si de pozele de pe forum. Ciudat... dar chiar iti seamana!  :D

--- Terminare citat ---

pai e ales special  :), e acolo o mica asemanare  :angel:  si chiar am dat tarcoale pe la palariile mesterului din Saliste, sa iau, sa nu iau, pe asta, pe cealalta sau pe ailalta si din atata nehotarare pana la urma am zis ca ma mai gandesc ca riscam sa iau vreo 3 si io cica vreau sa fac economie  :fight:

Mari_a:
Pai bietu' catel putea sa mance si el niscai buruieni.... Asa am eu noroc de verdeturi d'astea! Anu' trecut am semanat gazon d-ala cu floricele albe prin el. Si cand m-am dus intr-o duminica sa vaz si io ce a iesit... Nea' facuse curat p-acolo... taiase cu sapa, ca "ce-i iarba aia peste tot, sa se adune serpii in ea?!"

Acuma ma simt nervoasa cu nervii. Tot cu ochii p-aici, mi s-au ars neshte chestii pe aragaz...  :faint:

almi_gabi:
meniul :  scovergi' scrum  :slap:

Victorman:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 21 Martie 2012, 22:39 ---meniul :  scovergi' scrum  :slap:

--- Terminare citat ---
Ai facut mai multe, dai si la prieteni ? , daca nu macar la dusmani  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă