Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Guesswho:
--- Citat din: bitek din Marți, 20 Martie 2012, 11:06 ---Nu-i problem, te nasesc!
--- Terminare citat ---
bitek, in ce moment vine "propunerea" ta... s-ar putea sa accept daca-mi oferi o relatie de o calitate similara celei pe care tocmai am pierdut-o ::).....
azi s-a stins nasa mea de botez, a fost primul om pe care l-am vazut cand am venit pe lume si a ramas o prezenta constanta si foarte draga mie timp de 38 de ani. Mi-a fost apropiata ca si parintii mei, o vedeam aproape zilnic. In fiecare an, de ziua mea de nastere, la 11,45 (ora cand m-am nascut) era la mine, cu flori si urari de bine. O femeie extraordinara, am avut o relatie foarte frumoasa, calda, sincera, dezinteresata. Acum mi-au ramas doar amintirile, tristete si-un gol imens in suflet. :'(
bit:
:oops: :idiot2:. Ce sa spun mai mult? Imi pare rau :(
almi_gabi:
optimista ! fara un motiv anume si imi place starea asta :) ; primavara asta timpurie si frumoasa o fi de vina !!
Mari_a:
>:( Am primit o veste: mi-a mancat cainele crocusii aia portocalii... Nici n-am apucat sa-i vad... Se pare ca aia mov nu-i plac... Poate in weekend reusesc totusi sa admir cate ceva din rezultatele muncii mele din toamna... (Iubesc animalele, dar cred ca p-asta o sa-l spanzur intr-un pom!)
ioana1972:
:)Buna tuturor! Vreau sa spun ca de cate ori sunt aici nu ma mai simt singura!!Daca adaug si vremea minunata si zambetul ce i-mi lumineaza sufletul atunci cand ma gandesc ca pentru totul pe lumea asta exista o rezolvare si depinde doar de noi,pot spune ca ma simt intr-adevar extraordinar de bine si sper sa pot sa transmit aceasta stare prin cuvintele scrise aici.Va doresc o zi frumoasa si numai ;Dzambete
si :yeah:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă