Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (805/1680) > >>

Mari_a:
Nu mai zic decat atat :  :-*  (pen'ca ar putea intelege lumea ca-mi plac (numai  ;D ) fomeile!  :D )

Whoa-oa-oa! I feel gooooooooood   :yeah:

garfield i feel good.

pocama:
Buna Mari_a, in sfarsit te recunosc. Nu mai am nicio indoiala ca tu esti... ;D :applause:

Mari_a:
 ;D  Buna! Ca s-o fac lata si sa ma recunoasca toata lumea  :2funny: , daca aveti poze (numai) cu mine de la carnaval, bagati pe topic! Am avut un sacou imprumutat de la serviciu si E toti curiosi ce dreaq am facut cu el (ca era cu fo' doo-trei masuri mai mic...) 
(io nu vreau sa le arat, ca sunt multi single si vreau sa-i aduc p-aici  ^-^ )

bit:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 19 Martie 2012, 10:49 ---trista, neputincioasa  :(

--- Terminare citat ---
Deci dupa cum imi spunea mai ieri un mare artist in viata, iti spun si eu tie azi: relax, cornitze, ca trece si asta, doar n-o dura la nesfarsit :). Maine e o zi noua si o noua ocazie ca viata sa faca misto de tine. (ultima parte-mi apartine, ai grija ca e inregistrata la OSIM! :o)

Guesswho:
multam fain, da`, trece .....doar ca maine s-ar putea sa fie mai rau ca azi... :(
P.S. pt ca m-ai botezat "cornitze" tre` sa-mi dai un miel ...uite-asa ma scot io, ca tot vine Pastele  ;D
daca ma gandesc bine, ar mai trebui unul pt "adolescenta"...da`-n seara asta las de la mine, n-am vlaga sa negociez nimic 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă