Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
lori:
Ma simt ca in epoca de piatra, mai ales de cand am auzit de fox pro ... Brrrr !!! Mai lucreaza cineva cu asa ceva????
Vreau sa fiu optimista, altfel ma simt cuprinsa "de o tristete iremediabila " (vorba poetului) :'( :'( :'(
varsator38:
debusolata...cred ca am nevoie de aprofundarea unor tehnici de autocunoastere :)
silviu:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 19 Martie 2012, 11:48 ---Silviu, fii barbata! ::)
--- Terminare citat ---
incerc. multumax!
Mari_a:
--- Citat din: lori din Luni, 19 Martie 2012, 12:40 ---Ma simt ca in epoca de piatra, mai ales de cand am auzit de fox pro ... Brrrr !!! Mai lucreaza cineva cu asa ceva????
--- Terminare citat ---
Din pacate da! O multime de lucruri importante se fac inca in fox pro... Pentru ca dinozaurii nu cunosc altceva... Alt exemplu: primesc vreo 600 de pagini A4 de formulare, din care trebuie sa completez vreo 200... Drept ajutor, imi sunt trimise si prin e-mail, in excel, frumos desenate, colorate, liniate (cineva s-a jucat - a avut timp sa se joace - foarte frumos cu ele!). Daaaar ... nu este introdusa nicio formula... ??? :o Asa ca, Mario, lasa forumuiala si treci la aritmetica!
NeliTTT:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 19 Martie 2012, 11:48 ---
Bantuie pe la Arad
--- Terminare citat ---
Arad? a zis cineva Arad? apai.... atunci ma simt bine azi. Multumesc, Maria, ca ti-ai adus aminte si de amarata de mine izolata aici langa marginea Ungariei. Si sa stii ca si io m-am pierdut in calcule la treimi. Doar ca treimea mea de la Budapesta ti-o dau tie (intre noi fie vorba n-am mai apucat s-o folosesc), in schimb, vreau doua doimi mari si late la Hajduszoboszlo, ca si asa la mine Sibielul nu se mai socoteste. Dar pastrez un loc cald pt. o urmatoare intalnire "undeva, candva". Da, ma simt bine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă