Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (801/1680) > >>

bit:
Multumesc, bre Cornitze! (ia te uita, poti fi si draguta, hmmm  ???...sa nu fie vreo capcana... ;D)
Sa ai o zi minunata, asa dupa sufletul tau!

Guesswho:
bitek, pot fi in multe feluri, depinde cine intreaba  :D
chiar am avut o zi minunata, chiar daca acum sunt cam molesita de la soare, am stat ca reptila si m-am bucurat...la soare erau 26 grade, am verificat  ::) super zi...si maine va fi si mai cald, deci enjoy! :)

Caroline:
Zice-se ca nu prea seman cu poza de pe forum. Ciudat. Ciudat, fiindca era chiar o poza neretusata, de vara trecuta. Nu incerc sa ma redefinesc pentru nimeni, nici macar pentru mine, incerc doar sa ma vad in mod realist (ceea ce probabil nu reusesc destul de bine singura). O sa schimb poza cu una la fel de bruta, din ziua cand am schimbat prefixul.

almi_gabi:
Caroline poza asta e mai frumoasa  :)

on topic: un pic aeriana de la cele 3 zile de distractie  :angel:

Mari_a:
Total aeriana!   :faint:
Am atatea de facut, dar nu sunt in stare sa ma organizez!  :D  O sa-mi fac o lista in excel, ca-mi vajaie capul!!!!
Mai intai, fireste, forumul!  8)  Vad ca Gabi mi-a luat-o inainte cu poza cu mugurii... Am facut si eu  :P , ard de nerabdare sa le vad, insa aseara nu am putut sa le descarc! Acasa m-a asteptat o mare surpriza: mi-a crapat calculatorul! Azi l-am adus la "doftor" sa vada daca-l mai poate resuscita....
O saptamana buna tuturor!  :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă