Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
pocama:
Nu ma gandesc in viitor. Prudenta care s-a instalat in decursul anilor, ma face sa fiu in garda, mai ceva ca un soldat in post. Mi se pare parca mai greu sa intru intr-o relatie cu cineva cunoscut si redescoperit dupa atata timp. Oricum, trebuie sa afirm din nou, ca lumea este mica, foarte mica. Si cum nicio intersectare cu altcineva nu este intamplatoare...cine stie? :-\
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Vineri, 16 Martie 2012, 19:37 ---ei, vezi?! asta e... daca ora de inot era ca si o noapte nedormita langa partenerul tau, mai intelegeam si io. da' daca e ca si o noapte dormita... :(
--- Terminare citat ---
noaptea dormita se referea la acea noapte in care te bucuri de prezenta lui, adormi in bratele lui, te bucuri sa-l simti aproape, e acel confort pe care-l ai in preajma partenerului de cuplu, sigur stii senzatia ;)
entuziasmata, am petrecut o zi frumoasa in compania unei persoane deosebite, pe care am revazut-o azi dupa vreo....6 ani. Am impartasit multe, ne-am simtit foarte bine, am ras mult, ne-am facut timp si sa stam la soare intr-un parc... si afara e asa de frumos, chiar a venit primavara! :) Nu stiam zilele trecute de ce nu mai am chef de lucruri serioase, ei, acu` am si raspunsul... :)
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 17 Martie 2012, 17:13 ---noaptea dormita se referea la acea noapte in care te bucuri de prezenta lui, adormi in bratele lui, te bucuri sa-l simti aproape, e acel confort pe care-l ai in preajma partenerului de cuplu, sigur stii senzatia ;)
--- Terminare citat ---
aha. e dupa.
Guesswho:
n-ai inteles, sunt acele nopti fara.
silviu:
fara ce? :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă