Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
pocama:
unde-i dragoste, nu este vina... :angel:
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 16 Martie 2012, 18:38 ---excelent, am fost la inot, ma simt dumnezeieste :thumbup:
Am citit candva un studiu (nu ma intrebati pe unde ca nu mai stiu) in care se spunea ca o ora de inot/zi iti incarca bateriile emotionale la fel ca si o noapte dormita cu partenerul de cuplu.
--- Terminare citat ---
ei, vezi?! asta e... daca ora de inot era ca si o noapte nedormita langa partenerul tau, mai intelegeam si io. da' daca e ca si o noapte dormita... :(
Guesswho:
--- Citat din: pocama din Vineri, 16 Martie 2012, 19:04 ---Nu stiu ce va iesi din toate astea, dar stiu ca, pentru moment m-am simtit senzational... :angel:
--- Terminare citat ---
doar bucura-te de clipa prezenta, fara sa-ti faci planuri :)
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Vineri, 16 Martie 2012, 19:37 ---ei, vezi?! asta e... daca ora de inot era ca si o noapte nedormita langa partenerul tau, mai intelegeam si io. da' daca e ca si o noapte dormita... :(
--- Terminare citat ---
Silviu, mai era si continuarea, insa m-am abtinut s-o scriu...da` daca insisti ;D
exista varianta sa ai alaturi un partener nu tocmai dedicat mangaierilor, atingerilor si toate din gama asta, mai grabit sa ajunga la final....si atunci, daca partenerul ori nu stie, ori nu vrea, ori nu poate :2funny:, e mai sigur sa mergi la inot :giggle:
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 16 Martie 2012, 19:38 ---doar bucura-te de clipa prezenta, fara sa-ti faci planuri :)
--- Terminare citat ---
si dupa cum spune unul dintre principiile spiritualitatii indiene, orice persoana pe care o intalnesti in drumul tau prin viata este persoana potrivita.
si b: fiecare moment in care incepe ceva este momentul potrivit pentru a incepe.
::)
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 16 Martie 2012, 19:44 ---Silviu, mai era si continuarea, insa m-am abtinut s-o scriu...da` daca insisti ;D
exista varianta sa ai alaturi un partener nu tocmai dedicat mangaierilor, atingerilor si toate din gama asta, mai grabit sa ajunga la final....
--- Terminare citat ---
:( :-X
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă