Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (797/1680) > >>

micaela:
eu sunt interesata. posteaza-le, te rog.  :)

Guesswho:
Reteta de dezintoxicare a colonului

Amestec de:

-  tărâţe de psyllium 150 grame
- seminţe in 250 grame – se macină
- argilă 10 grame
- chimen 50 grame – se macină
- două linguriţe de coriandru măcinat
- două linguriţe oregano măcinat
- pătrunjel uscat – 10 grame

Notă: 8 grame - 1 lingură

Rezultatele amestecului de seminţe de in şi psyllium sunt mai bune dacă se adaugă pătrunjel care are rol depurativ şi antiseptic, chimen, care combate balonarea, coriandru, care ajută la eliminarea gazelor şi argilă, care elimină toxinele din organism şi previne problemele digestive.

- zilnic câte o lingură de amestec, în iaurt, înainte de cele trei mese ale zilei, după care se bea obligatoriu un pahar de apă (deci 3 linguri de amestec pe zi şi cît mai multă apă, minim 2 l!!!)

Citeste si asta, sunt informatii utile:
http://naturasanat.allshops.ro/produs/441637/ColonHelp+480g+-+Zenyth.html

Guesswho:
excelent, am fost la inot, ma simt dumnezeieste  :thumbup:
Am citit candva un studiu (nu ma intrebati pe unde ca nu mai stiu) in care se spunea ca o ora de inot/zi iti incarca bateriile emotionale la fel ca si o noapte dormita cu partenerul de cuplu. Pielea este organul iubirii, are 1500000 de receptori care in contact cu apa sunt satisfacuti, e ca si cum cineva te-ar mangaia pe intregul corp, inotul poate determina unele modificari biofizice benefice la nivelul creierului in acele zone cu implicatii directe asupra senzatiilor placute, asupra emotiilor si sentimentelor, retraim senzatii din viata intrauterina...

pocama:
Uimita, de cat de mica e lumea. ??? Tocmai mi-am intalnit(virtual) un prieten din copilarie, o dragoste nevinovata de 14 ani. Si el a ramas mut :-X, noroc cu tastele...Sunt o groaza de ani de cand nu ne-am mai vazut. El pare mai precipitat(mi-a lasat nr. de telefon), eu sunt usor retinuta...Nu stiu ce va iesi din toate astea, dar stiu ca, pentru moment m-am simtit senzational... :angel:

silviu:
poate se transforma intr-o dragoste vinovata :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă