Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (796/1680) > >>

Guesswho:
cu drag  :)
dupa amiaza, dupa ce vin de la sala am sa postez ceea ce cred eu ca ma energizeaza atat de bine, poate va fi de folos si altora
pana atunci, spor la treburi, gabi  :)

almi_gabi:
multam, chiar am nevoie de spor sa le dau de cap azi, ca sa fiu gata pana maine cand o iau la "pas" spre Sibiel  :)

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 11:14 ---cu drag  :)
dupa amiaza, dupa ce vin de la sala am sa postez ceea ce cred eu ca ma energizeaza atat de bine, poate va fi de folos si altora

--- Terminare citat ---
abia astept! sa ne spui si ce exercitii ai facut.

Guesswho:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 15 Martie 2012, 11:19 ---multam, chiar am nevoie de spor sa le dau de cap azi, ca sa fiu gata pana maine cand o iau la "pas" spre Sibiel  :)

--- Terminare citat ---
foarte tare, drum bun si distractie maxima la Sibiel!  :)

Guesswho:
am ramas datoare c-un raspuns de mai sus...de cateva zile beau dimineata un suc natural, cam 300-400 ml proaspat stors din :morcov, portocala, grapefruit, sfecla rosie, kiwi, mar. Dupa jumate de ora iau o lingura de colon help (preparat de mine acasa, n-am vrut sa dau 140 ron cand toate ingredientele cumparate de la plafar costa doar 25 ron  :tickedoff:)  intr-un pahar de iaurt de baut (aprox 100-150 ml). Amestecul se consuma imediat, iau de 2 ori/zi (ar trebui luat de 3 ori, dar ajung de numai mananc nimic, da o satietate extraordinara).
Daca am timp sau nu uit dupa amiaza mai beau un suc, dar doar din legume.
De cand fac "cura" asta am scapat de raceala de pe o zi pe alta (probabil de la vitaminele din suc), ma trezesc mai odihnita, cafea n-am mai baut de o saptamana si nici nu simt nevoia, din cauza colon help-ului sunt fortata sa beau minim 2l lichid/zi, chiar imi e sete de la el. Azi la sala, dupa o pauza de vreo 2 saptamani am tras de aparatele alea de numa-numa. Am vrut sa scap de oboseala si sa am vitalitate, mi s-a implinit dorinta. Deci, pana acum, numai de bine.
Am ingredientele si cantitatile necesare prepararii colon help-ului, daca e cineva interesat, spuneti si le postez. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă