Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (794/1680) > >>

dl_prd:

--- Citat din: silviu din Marți, 13 Martie 2012, 10:00 ---da, genicoolog. aveti intrebari? ^-^

--- Terminare citat ---
degeaba iti punem intrebari, ca dupa aia o sa zici ca tre sa vezi ca sa poti raspunde...............smecherule

Guesswho:
daca te duci la stomatologul meu scapi de frica...e un tip foarte fain, frumos, inalt...tot ce-i trebuie...si are niste ochi, te pierzi in ei cand lucreaza...eu, din pacate n-am motive sa ma duc des, am dinti buni  ;)
acum serios vorbind, e o problema pe care trebuie s-o rezolvi, nu te afunda in ganduri negre, gandeste-te ca e doar o manevra medicala, mergi la un medic bun si ai incredere ca se va termina totul cu bine. Gandeste pozitiv si ai sa vezi cat de usor va trece si acesta experienta. Bafta!  :)

silviu:

--- Citat din: dl_prd din Marți, 13 Martie 2012, 10:06 ---vai ce ma incurajati voi, oricum eu sunt panicata de felul meu si am groaza, oroare de dentisti.
de 2 saptam stau in asteptare ca mi-e frica sa ma programez la operatie, ma tot gandesc ca mai bine o extrag .asa ca da....curaj gaina ca te tai  :'(

--- Terminare citat ---
mergi la dentist ca nu patesti nimic. iti face anestezie si nu simti.

dl_prd:
ok.....multumesc tuturor de incurajari.
o zi buna tuturor!

almi_gabi:
harnicuta la facut planuri si lenesa cand vine vorba sa ma si apuc de ele  :whistle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă