Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (80/1680) > >>

EUGENIA110:
Scuipa-n sin, Bogdane! Ce te gasii ?!

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 17 Iunie 2010, 18:37 ---
--- Citat din: Ayouni din Joi, 17 Iunie 2010, 16:08 ---saturnis, te rog frumos, vorbeste si tu pe undeva prin ceruri, fa ceva, ia o cometa, un asteroid si loveste valul asta de caldura si umezeala, ca nu-mi prieste deloc! mersi.

--- Terminare citat ---

@Ayouni, e in drum spre noi cometa Halley cu coada ei de gheata. Va trece razant cu Terra si o sa ne dea o adiere racoroasa cit o era glaciara  ;D

--- Terminare citat ---

saturnis, eres el astro maximo,  :) nu stiu cu cine ai vorbit, pe unde ai intervenit, dar temperatura in seara asta cand am iesit de la serviciu, era optima, exact asa cum imi place!

Saturnianul:

--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 17 Iunie 2010, 19:44 ---Scuipa-n sin, Bogdane! Ce te gasii ?!

--- Terminare citat ---

Eugenia, nu m-a gasit nimic. Incercam doar s-o ajut pe @Ayouni. Si ai vazut ca s-a simtit bine azi. Si nici n-a ajuns cometa inca. Hi hi!

Grey_witch:
Salut Guys,
M-am gandit sa mai trec pe aici sa vad ce faceti. In ultimul timp am fost ocupata, nu am mai ajuns pe aici... Acum, luna asta am de invatat pentru examenul de titularizare, asa ca abia intru pe net o jumate de ora seara. Voiam sa va salut si sa vad ce mai faceti. Eu sunt relativ bine, atata doar ca astept sa treaca o data luna asta si examenul si sa reusesc sa ma titularizez, ca sa nu mai fiu nevoita sa merg a sasea oara la examen. Asta e a cincea.
Numai bine,

Ayouni:
@grey_witch, multa bafta, sa iei o nota viu colorata!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă