Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (757/1680) > >>

bit:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 22 Februarie 2012, 16:13 ---stie cineva un leac eficient pentru leneeeeee?  ::)

--- Terminare citat ---
Da.Somn cat cuprinde.

Guesswho:
bucuroasa, uimita de ..cursul evenimentelor  :o
dimineata am primit o veste fantastica, neasteptata (n-o s-o dezvalui aici, dar credeti-ma pe cuvant), veste care mi-a provocat o stare de entuziasm care m-a tinut vreo 4 ore, apoi .....mi-a fost livrat (in sfarsit) un produs de albire a dintilor si normal, l-am incercat ( da` sa nu ma spuneti stomatologului, ca el nu-i de acord cu produsele de albire :tickedoff:), rezultatul a fost iar fantastic, chiar se vede diferenta. Acum jumate de ora primesc un telefon si-mi spune o d-na amabila ca am castigat un espressor de 1000 de euro la tchibo, la promotie :o O joaca cu fii-meu transformata in realitate. Acu` tre` sa caut bonul...sper sa-l mai am  :-\
Ma declar multumita, e destul pentru o singura zi.... ::)

varsator38:
wooau...ce zi plina de surprize placute...merita sarbatorita...deci,faci cinste Guesswho!?

Guesswho:
da, fac cinste la toata lumea.... :)
sper sa fie adevarat, mi-a spus ca premiul mi-l trimit in 6 saptamani prin curier...pana ajunge, uit de el  :laugh:
acu` caut inca bonul, tre` sa-l scanez si sa li-l trimit pe e-mail....sper sa nu fie nevoie sa cobor si la tomberon.... :D (glumesc)

micaela:
bravo guess. faci cinste cu cafea la expresor.  poate-mi trece si mie lenea. :)
ziceti ca s-o savurez (pe ea, lenea)? si cine-mi termina ce am de facut, de urgenta?  heeelp.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă