Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (754/1680) > >>

micaela:
ntza. nu cred ca am fost elocventa referitor la caracterul horror al povestii de azi.  ;D
am uitat sa va spun ca subsolu' era unul de inchiriat pentru o noua ecranizare a romanului "Marile sperante": plin de igrasie, plin de mizerie si panze de paianjen, cu tencuiala cazuta, geamuri sparte si-o matzaraie de tevi vechi, ruginite (arata ca de pe Titanic, dupa tabara subacvatica  ;D)... se chinuiau bietii instalatori sa demufeze, sa scoata holenderele, cate 10-15 minute, ca erau pietrificate, dupa care teava, induiosata, lasa de la ea...adica ceda...adica se rupea din filet, spre disperarea tuturor. ;D
enigma acestei situatii indescriptibile (instalatorii faceau haz de necaz si-i spuneau "casa groazei"  ;D) este cohabitarea, adica conlocuirea mai multor familii "de calitate", 1/3 fiind medici de exemplu, care n-ajung a se pune de acord in ce priveste "partile comune", jamais. geaba scoala, geaba cap, daca nu-i caracter, corectitudine si bun simt.
am zis.

nickyblu:
 Optimist. M-am descurcat pe un site olandez fara sa stiu o boaba din limba lor sucita :)

steliana:
cu mine :)

micaela:
un gand bun, in special de sanatate, Steliana.  :)

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Marți, 21 Februarie 2012, 20:16 ---guess, mi-ar fi facut mare placere sa te cunosc, la Bran. :)

--- Terminare citat ---
placerea era mare si de partea mea, Micaela, dar vor mai fi ocazii.
Sa faceti un chef pe cinste, sa aud si eu, la trei zile dupa plecarea voastra de el.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă