Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (751/1680) > >>

Guesswho:
Ma incearca multe stari, nici nu-mi dau seama care e mai puternica si domina....ce zi....nici n-as fi crezut ca pot sta acasa si sa rezolvio groaza de lucruri doar din telefon si laptop...
extaz, satisfactie, prosperitate, recunostinta, bucurie  :)....despre astea ar fi vorba acum....
vreau si maine o astfel de zi  O0

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 20 Februarie 2012, 16:25 ---Ma incearca multe stari, nici nu-mi dau seama care e mai puternica si domina....ce zi....nici n-as fi crezut ca pot sta acasa si sa rezolvio groaza de lucruri doar din telefon si laptop...

--- Terminare citat ---

se numeste e-work.  :) se castiga timpul pretios pierdut cu drumurile incolo si incoace. in SUA sunt unii care-si duc viata in mediul rural, facand intermedieri si tranzactii pe tot globul. :) stiu un caz.

Guesswho:
da? si eu care stiam ca e pneumonie, din cauza ei stau consemnata la domiciliu ::)...glumesc  :)
ai dreptate, dar pentru mine a fost o surpriza ziua de azi, am vazut ca se poate obtine mult cu efort minim...eeee? nu suna bine? :D
acum sunt doar....satula, am mancat cu puiutul si ma las alintata de celalat pui, big brother cum il alint uneori ( motanul) :)

bit:
Azi am avut o zi teribila. Dupa ce m-am chinuit o zi intreaga sa trag un fir prin casa (cu canal cablu, elegant, sa nu se vada, holtzsuruburi in pereti, gauri aiurea date, astupa-le cu adeziv, da-i cu lavabila sa nu se cunoasca), cum spuneam, dupa toate cele, ma pomenesc ca "obectu`" pentru care am facut tot tam-tam-ul (un router wireless nou-nout, din cutie) nu functioneaza! :knuppel2: :knuppel2: :buck2: :tickedoff: :tickedoff: Putin a lipsit sa nu-l fac praf de parchet. Si uite-asa plin de draci si frustrare, ia obectu`, baga-l la loc in cutie si maine cu el la garantie (sper sa nu faca cineva figuri, ca iese rau de tot). Tragand linie, n-am facut mare branza si m-am si umplut de draci. Foarte tare! daca mai prin vreo doua zile asa, mi se vor inmulti firele de par albe din cap pana o sa arat ca mama (care-i alba de pe la 40 de ani).

micaela:
ei, na. pai "instalatia" ramane valabila, deci n-ai lucrat degeaba.
invata sa nu te mai enervezi pentru toate (inerentele) mici neplaceri ale vietii, ca astea nu se termina niciodata. gestioneaza-le cu calm, ca pe niste nimicuri care sunt, de fapt.  :)
da? bunicul meu a albit la 20 de ani, si-a defilat asa inca 79, ca a fost longeviv tare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă