Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
marcutza:
@Anna, bine ai venit printre noi, sper sa gasesti ceea ce cauti, aici.
cu incredere si rabdare vei obtine multe, succes si te asteptam la povesti si la intalniri in real.
numai bine ! :)
carmentoma:
Bun venit, anna! Primul pas pe care ti l-as recomanda ar fi sa parcurgi asa... in mare... topicurile si sa vezi cati prieteni ne-am facut noi, cei de aici de cand am intrat pe acest forum! Apoi, asa cum ti-a recomandat si marcutza, sa incerci sa vii la o intalnire in real, sa vezi ce grup minunat vei intalni! Aici suntem toti oameni asemenea tie, cu singuratatile noastre, care s-au unit intr-o mare familie! Asadar, din nou, bun venit!
pe_jumate:
@Anna: frumos si curajos scrii.. mai vreau! :-* bine ai venit!
am mere decorative pentru tine, de bun venit ..
almi_gabi:
--- Citat din: Anna din Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 10:38 ---Salutare! Ma bucur ca v-am gasit!
Cum ma simt?? Ma simt singura, abandonata, neinteleasa, vinovata .......Nu pretind mai mult decat ofer...dar...
Vreau doar prieteni ("doar" in momentul de fata mi se pare neadecvat, considerand prietenia cea mai mare comoara a omului), vreau niste suflete frumoase aproape!
Doamne, de ce o fi atat de greu??
--- Terminare citat ---
Anna bine ai venit! Aici vei gasi prieteni! Toti care suntem pe aici si colindam printre "subiectele" forumului am venit cu dorinta de a gasi un sprijin, un amic, un suflet apropriat!
:D
almi_gabi:
ma simt .... de fapt simt toate osicioarele "sistemului osos" , spatele e vai de el, bratele abia le mai misc, cat despre picioare ... ce sa mai vorbesc.
:D ;D :o
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă