Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (737/1680) > >>

Guesswho:
faina "imaginea", varsator38...eu l-am lasat pe fii-meu sa faca ingerasi si m-am multumit doar sa-l admir  ::) mi-s "rea de frig" :(

valaura11:
    A venit fata pe acasa la mine. Am fost fericita si sunt inca. Am iesit dupa atata timp cu masina sa o plimb...Ptr ca a plouat s-a topit toata zapada, neavand cauciucuri de iarna , am profitat de acest timp, pana nu se asterne alt strat de zapada poate chiar si gheata.

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Duminică, 05 Februarie 2012, 18:17 ---Dupa o plimbare prin zapada, ma incalzesc cu o canita de vin fiert cu scortisoara :)
Mai bine de atat pentru o seara de duminica nu se poate  ;)

--- Terminare citat ---
nu lipseste nimic? ???

Mari_a:
Lac! Am inotat prin nameti cam un kilometru... E frumos, dar e.... groaznic! Si tot viscoleste si se tot aseaza...  :(   
Masina are tot ce-i trebuie, numai ca are si niste munti de zapada primprejur... si o platosa groasa de gheata pe ea! Cred ca la primavara o mai scot! Dar mai vine primavara anu' asta?  :-\

steliana:
Linistita, linistita, linistita ... stau cu limba afara sa prind din zapada viscolita in timp ce claxoanele masinilor au despicat cerul ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă