Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (736/1680) > >>

Monique:
Multumita ca nu e luni; sper ca pana maine se va opri ninsoarea! Am vrut putina zapada, dar e deja prea mult!

pocama:
Inlacrimata(la propriu) de suferintele acestei lumi. Tocmai am postat un videoclip care m-a emotionat foarte mult. Este vorba de "Dumnezeu nu apare la stiri"-Vama. Cine are curiozitatea, sa-l asculte. Este plin de mesaj. Ma simt vinovata datorita ignorantei in care ma complac. Nu este suficient ca-mi dau lacrimile cand vad atata nedreptate. As vrea mai mult de la mine. Fiecare dintre noi este dator sa schimbe aceasta lume. Sper ca anul 2012 sa aduca aceasta schimbare prin transformarile de ordin spiritual de care s-a vorbit atat de mult.  :'(

silviu:
putin racit :(

Guesswho:
Dupa o plimbare prin zapada, ma incalzesc cu o canita de vin fiert cu scortisoara :)
Mai bine de atat pentru o seara de duminica nu se poate  ;)

varsator38:
copilaroasa :)...am fost la o "bulgareala"...si"am dat in mintea copiilor",facand impreuna cu fetita mea,"ďngeri pe zapada"...m-am simtit copil...si e asa placuta aceasta stare...am imortalizat clipa,sa-mi aduc aminte cand am nevoie,ce putin imi trebuie sa fiu fericita uneori.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă