Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
ai stat si tu pe centura? :) (am inteles ca acolo a fost impotmolire majora, nu te gandi la altceva :) )
micaela:
gata. vreau sa ma fac de ras public. ;D recunosc ca, in ciuda multelor mele talente (azi n-am gasit cutiuta cu modestie :) ), la bucatarie sunt un dezastru total. nu mi-a placut niciodata bucatareala, mai ales ca am avut persoana in dotare care s-a ocupat de asta, in virtutea unei sanatoase diviziuni a muncii. :) azi m-am ambitionat sa ornez eu tortul si a fost spectacol. am reusit intr-un final, ceva oarecum onorabil, dar toata bucataria e plina de frisca cu nes. ;D sunt de toata jena. :D
bit:
--- Citat din: micaela din Vineri, 27 Ianuarie 2012, 16:04 ---ai stat si tu pe centura? :) (am inteles ca acolo a fost impotmolire majora, nu te gandi la altceva :) )
--- Terminare citat ---
Nu. Eu doar am incercat sa ies si daca am vazut care e situatia, am renuntat.
Caroline:
Cum ma simt azi?! Depasita de evenimente! Am "absentat" doua zile de pe forum (ca, nu-i asa, mai avem si o viata personala de rezolvat) si constat ca acum ar trebui sa stau vreo 3 ceasuri, sa raspund "din urma" la aproape toate topicurile... Ma intreb, cei care intra o data pe saptamana, cum se descurca? Nu mai vorbesc de aceia care nu "apar" mai deloc... incep sa-i inteleg. ;D
Unde mai pui ca-mi mai pica si netu' cand eu de-abia mi-am deschis topicurile sa citesc, si cand raspund, ia-l de unde nu-i! >:(
De fapt, ma simt bine azi. Vroiam doar sa va spun ca daca nu am timp sa scriu, nu inseamna ca nici nu citesc... :angel:
bit:
Ca un melc cu ochelari (cu dioptrie gresita). M-am procopsit cu o minune la ochi si trebe sa dau cu picaturi de 4 ori pe zi. Tocmai le-am aplicat asa ca vad ca prin ceata si ma debusoleaza.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă