Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (74/1680) > >>

almi_gabi:
obosita, chiar extenuata ... dar incantata! ;D

luciamanta:
Sunt in mare viteza tot timpul. Si oamenii de pe strada tot asa sunt. Numai acasa ma simt linistita. Timpul are o alta valoare acasa. Privesc pe fereastra un porumbel. Incep sa-i  vorbesc si ma asculta. Apoi ii arunc cateva faramituri de paine. I-am multumit porumbelului ca mi-a dat ocazia sa fac ceva bun pe ziua de azi. Am senzatia ca sunt intr-o perioada in care trebuie sa ajut pe toata lumea.

EUGENIA110:
     Si la mine pe glaful exterior al balconului a poposit acum citeva zile un porumbel de culoarea petrolului cu guler purpuriu. Era un voiajor cu un fel de inel pe un picior. L-am putut observa destul de bine pentru ca s-a pozitionat cu coada spre mine si cu capsorul spre parc, nu ma vedea, dar nu m-am apropiat prea mult si nici nu i-am dat nimic sa manince ca sa nu-l deranjez, cred ca se odihnea. Inainte de a-si lua zborul, mi-a multumit lasindu-mi o mica amintire linga geam.  ;D

Anna:
Salutare! Ma bucur ca v-am gasit!
Cum ma simt?? Ma simt singura, abandonata, neinteleasa, vinovata intr-un fel ca mai vreau altceva/ altcineva pe langa parinti( singurii pe care-i mai am aproape).Si nu ma refer aici neaparat la o parte masculina.Am un suflet frumos,sunt o fire altruista, dar parca toata lumea fuge de mine.Nu pretind mai mult decat ofer...dar...Pff!Suna ca un anunt matrimonial! Imi pare rau! Vreau doar prieteni ("doar" in momentul de fata mi se pare neadecvat, considerand prietenia cea mai mare comoara a omului), vreau niste suflete frumoase aproape! Doamne, de ce o fi atat de greu??

luciamanta:
Bine ai venit pe forum, Anna! Ai scris f. frumos...Sper sa gasesti aici, printre noi, prieteni sinceri si spsr sa ai parte de o companie placuta, de sfaturi bune, de sprijin moral. Te pup si iti doresc o zi minunata!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă