Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (725/1680) > >>

silviu:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 13 Ianuarie 2012, 12:26 ---Ei, nu poti! Daca vrei, poti!  ::)

--- Terminare citat ---
cum sa nu? pai io, daca vreau, zbor cu viteza luminii, trec printr-o gaura de vierme, trag de coada o cometa si ma infig intr-un quasar ::)

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 13 Ianuarie 2012, 12:46 ---nu pot ca sa renunt la "agatatorul" din 41 din cartierul meu de vara  ;D  ;D

--- Terminare citat ---
las' ca te agatam noi la o bila.

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Vineri, 13 Ianuarie 2012, 12:56 ---las' ca te agatam noi la o bila.

--- Terminare citat ---

voi incepeti sa ma agatati cu o bila si sfarsiti prin a ma corupe cu o pizza  ;D  - de iar ma simt ca un broscoi cu burta plina  ;D ;D

janeta:

--- Citat ---Ma simt intrebatoare : unde e Janeta ?
--- Terminare citat ---

ma simt chiar bine , din moment ce va amintiti de mine  :D

n-am disparut chiar de tot , va mai citesc din cand in cand , numa` ca sunt un pic prinsa cu diverse .

steliana:
ma simt ... cu urme de reprimari si efecte de usoare frustrari. mi-e dor de Jane si de foarte multi altii,care sunt inca aici si de cei care au preluat frumosul dar inca nu ne-am cunoscut.
ma simt ... in putere sa-i chem langa mine si totodata sa-i am ... precum atunci cand ne-a fost "cel mai bine" impreuna. si de cate ori!! :)

silviu:
lenes ::)

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 13 Ianuarie 2012, 13:03 ---voi incepeti sa ma agatati cu o bila si sfarsiti prin a ma corupe cu o pizza  ;D  -
--- Terminare citat ---
da, dar o pizza sport :) ai observat ce vant bate? sa nu-ti uiti caciulitza ;D

--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 06:23 ---ma simt ... in putere sa-i chem langa mine si totodata sa-i am ...
--- Terminare citat ---
cheama-i!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă