Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (715/1680) > >>

lori:
Ca o pisica lenesa. As vrea sa-mi intind toooate oasele si muschii asa cum face o pisica ... si mai este si revelionul care vine, sigur ca vine, uite-acus! :) :D

almi_gabi:
au inceput deja prin cartier sa apara artificiile- albastre, verzi, rosii - parca nu mai am rabdare pana la revelion  :)

almi_gabi:
ma pregatesc de revelion, de ultimele pregatiri si mai ales sa vad sa am diseara ceva nou, ceva rosu, sa am buzunarele pline ( cu maruntis macar  - merge incercat - n-ar ce sa strice   ;D ), sa ma gandesc la dorinta de la miezul noptii (cam greu de ales una singura)   :) sa fie si niste peste si ... altceva nu-mi aduc aminte in acest moment

Iuliana:
Nu stiu sa zic exact cum si de ce dar ma simt chiar bine.
Am avut un an bun si frumos pentru care sunt recunoscatoare si sper sa mi-l dea Doamne-Doamne si pe urmatorul macar la fel.

Daca am ceva bani pe card tre' sa mai am si in buzunare? Ca mi-e lene sa ma duc la bancomat  :D
Bluza rosie va fi aceeasi de anul trecut, sper sa nu fie vreo problema. Nu de alta, dar daca n-ar fi fost aceeasi, nu mai aveam bani pe card  :D :D

almi_gabi:
nu stiu daca cardul in buzunar aduce doar mai multe carduri sau si mai multi bani pe ele  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă