Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (712/1680) > >>

almi_gabi:
necajita - lucrez si astazi  :-\

bit:
Las`ca trece si asta, acus se face seara. (eu lucrez pe 31, 24h).

Mari_a:
24 h? Sarbatoresti Revelionul prin munca? Ia macar o sticla de sampanie la tine!  :)
Si eu am avut parte de sarbatori la serviciu. Pe langa ‘vino tu, ca stai mai aproape’, mai era si ’vino tu, ca tot esti singura si n-ai ce face, nu te asteapta nimeni acasa’ – asta ma enerveaza cel mai tare!
Azi am scapat 'ca prin urechile acului'. Dar nu vreau sa ma gandesc dupa 27 incolo ce va fi!

Acum ma simt cautata!  ;D
De ieri ma tot suna un numar necunoscut - n-am vrut sa raspund pentru ca mi se parea mie ca seamana cu ceva de care nu mai vreau sa aud. Vazand insistenta, m-am hotarat sa-i zic vreo doua... Insa era de la o firma de curierat: ma anunta ca-mi aduc LCD-ul comandat la firma x din Cluj - sa pregatesc banii, ca-i numai 1290 lei. Dar eu n-am comandat nimic... E adevarat ca am luat un aparat foto de la ei, dar e mult de atunci!  ;D  Mare agitatie zilele astea...

silviu:
bucuros - stau si azi ;D

almi_gabi:

--- Citat din: bitek din Vineri, 23 Decembrie 2011, 10:46 ---Las`ca trece si asta, acus se face seara. (eu lucrez pe 31, 24h).

--- Terminare citat ---

speram sa nu stau la servici pana diseara  8) sa mai apuc magazine deschise  ;D

--- Citat din: silviu din Vineri, 23 Decembrie 2011, 11:18 ---bucuros - stau si azi ;D

--- Terminare citat ---

si eu stau - numai ca nu unde trebuie  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă