Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
necajita - lucrez si astazi :-\
bit:
Las`ca trece si asta, acus se face seara. (eu lucrez pe 31, 24h).
Mari_a:
24 h? Sarbatoresti Revelionul prin munca? Ia macar o sticla de sampanie la tine! :)
Si eu am avut parte de sarbatori la serviciu. Pe langa vino tu, ca stai mai aproape, mai era si vino tu, ca tot esti singura si n-ai ce face, nu te asteapta nimeni acasa asta ma enerveaza cel mai tare!
Azi am scapat 'ca prin urechile acului'. Dar nu vreau sa ma gandesc dupa 27 incolo ce va fi!
Acum ma simt cautata! ;D
De ieri ma tot suna un numar necunoscut - n-am vrut sa raspund pentru ca mi se parea mie ca seamana cu ceva de care nu mai vreau sa aud. Vazand insistenta, m-am hotarat sa-i zic vreo doua... Insa era de la o firma de curierat: ma anunta ca-mi aduc LCD-ul comandat la firma x din Cluj - sa pregatesc banii, ca-i numai 1290 lei. Dar eu n-am comandat nimic... E adevarat ca am luat un aparat foto de la ei, dar e mult de atunci! ;D Mare agitatie zilele astea...
silviu:
bucuros - stau si azi ;D
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Vineri, 23 Decembrie 2011, 10:46 ---Las`ca trece si asta, acus se face seara. (eu lucrez pe 31, 24h).
--- Terminare citat ---
speram sa nu stau la servici pana diseara 8) sa mai apuc magazine deschise ;D
--- Citat din: silviu din Vineri, 23 Decembrie 2011, 11:18 ---bucuros - stau si azi ;D
--- Terminare citat ---
si eu stau - numai ca nu unde trebuie ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă