Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (72/1680) > >>

sorin:
vai ce bine ma simt acum.nemaipomenit,caldura asta de-afara ma face sa ma duc la o baie la ocna sibiului.am sa va spun mai incolo un pic o poveste foarte interesanta pe care as dori sa o cititipana la capat.o sa mai durezedar nu foarte mult;)

Felicia:
ma simt mai mult decat prost azi. Daca ar fi trecut trenul peste mine cu siguranta m-as fi simtit mai bine ca acum.
Te salut Sorin si ma bucur sa gasesc pe cineva din Sibiu pe acest forum.Astept povestea ta

gabrel:
Buna seara tuturor,

Acum sunt foarte fericita, a iesit azi biopsia si nu este nici o urma de tumoare maligna, deci am scapat de citostatice. Am avut mult optimism si incredere ca Universul (asta e Dzeu pentru mine) ma va ajuta, am si simtit asta dupa operatie, cum v-am mai spus. Atata speranta si incredere am avut, ca uite, a iesit si soare acum dupa 6 luni de prabusire. Azi am plans fara sa ma pot opri cand imi citea asistenta buletinul anatomo-patologi.

Numai bine va doresc si multa speranta

Saturnianul:
Bravooo @gabrel. Multa sanatate si sa dea... Universul sa fie asa cum e acum multa, multa vreme de-aci inainte, pina la adinci batrineti :) Ce ma bucur cind aud astfel de vesti minunate in marea de lucruri neplacute care si intimpla in jur... Numai bine iti doresc!!! :-*

zinutz:
Iti urez numai bine! Sper sa ne vedem cat mai curind! Cu bine. Te imbratisez....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă