Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
pfuu, am fost pe la cumparaturi, cred ca nu mai me' duc pana dupe' sarbatori - ce agitatie, ce aglomeratie, masini belea, claxoane :o, cozi, gramezi la oferta, cosuri etc .... si deasupra beculetele de Craciun ::) - asa ca simt atmosfera de sarbatoare ;D
Caroline:
Happy! :-*
Ca de fiecare de an inainte de sarbatori, imi devalizez dulapurile de lucruri vechi si noi, de-acum 10 ani (sau de-acum 10 kg, cum se spune), care stau acolo degeaba... singurul lor rol fiind acum sa-mi aduca aminte de trecut. :(
Asa ca azi am reusit sa fac cam 5 sacose gen Real pline ochi. Cu destinatari specifici, nu la gunoi sau la azil... ii stiu eu (le-am sortat pe marimi si gusturi). I'm soooo happy! ::)
Mi-au mai ramas doua de dat maine si... gata! E libera debaraua pentru noi experiente vestimentare! ;D
Cadourile pentru familie le-am luat deja... asa ca... intre timp, nu-mi mai ramane decat sa savurez un pahar de vin rosu de casa, in fata PC-ului, vizionand Il Divo life pe DVD (recomandat doamnelor). :P
Si cand te gandesti ca ne trebuie atat de putin sa fim fericiti... :P
varsator38:
--- Citat din: bitek din Marți, 20 Decembrie 2011, 16:16 ---Dadada, numa`ca nu port nimic roscat pe langa mine! ;D
--- Terminare citat ---
pentru inceput trebuie sa-ti doresti,apoi sa ti se asorteze ;)
bit:
--- Citat din: varsator38 din Marți, 20 Decembrie 2011, 20:32 ---pentru inceput trebuie sa-ti doresti,apoi sa ti se asorteze ;)
--- Terminare citat ---
Am notat, multumesc! :)
pocama:
Bantuita de un inceput de raceala. Am hapciuit in nestire, am consumat un pch.de batiste in doar 1h, dar nu ma las cu una cu doua. Ii vin de hac in sapte zile. >:(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă