Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
se spune ca nu e bine sa porti perle la maritis, ca perlele inseamna lacrimi
... mi-ai amintit de frumoasele mele perle de la cununia civila. ce mandra mai eram! si acum le am. perlele. lacrimile - cu timpul - s-au transformat in perle ...
silviu:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 12 Decembrie 2011, 09:20 --- Aveam o rochie alba, pana la genunchi, "cu talie cazuta" - model anii '20, un lung sirag de perle innodat pe piept (se spune ca nu e bine sa porti perle la maritis, ca perlele inseamna lacrimi) si o floare mare in par, in stanga, de care era prinsa o voaleta... Eram foarte shicoasa ;D
--- Terminare citat ---
baga o poza! ;D
almi_gabi:
imprastiata ;D- cred ca de la vreme - am inceput de dimineata - nu gaseam manusile, caciula si am tinut-o asa pana acum - de dimineata tot caut cate ceva ;D
Mari_a:
--- Citat din: silviu din Luni, 12 Decembrie 2011, 11:18 ---baga o poza! ;D
--- Terminare citat ---
Pai de ce, ca ma stii! Arat exact ca atunci! ;D 8) :P
Desi nu mai am rochia, pot sa ma re-pavoazez pentru cafeaua din weekend: mai am perlele, floarea si voaleta. E de ajuns? :P ;D
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 12 Decembrie 2011, 11:27 ---de dimineata tot caut cate ceva ;D
--- Terminare citat ---
Aoleu, eu de cand tot cauuuut! ;D
Eu ma simt energizata. Acusica mi-am pus baterie noua la masina! Yupiii! Si daca nu vine viscolul al mare, sa vezi ce-mi iau inima-n dinti si o iau pe drumul Sovatei... 8) ::)
silviu:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 12 Decembrie 2011, 11:31 ---Pai de ce, ca ma stii! Arat exact ca atunci! ;D 8) :P
--- Terminare citat ---
esti exact ca inaintea erei noastre? ???
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 12 Decembrie 2011, 11:27 ---nu gaseam manusile, caciula si am tinut-o asa pana acum - de dimineata tot caut cate ceva ;D
--- Terminare citat ---
porti deja caciula si manusile? :o la iarna ce mai pui pe tine? ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă