Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Mari_a:
Si mie mi se pare ca mai sunt o mie de ani pana atunci, dar totusi suntem in 10... De azi in trei saptamani se gată si 2011...
almi_gabi:
incerc sa fac tratamentul pentru ureche - ii aplic basi la maxim ( recunosc ca am luat si pastilele ??? ) si l-am intrebat pe domnu' doctor daca muzica dauneaza dar a zis ca nu ( recunosc ca nu am precizat cat de "sus" e volumul ;D )
bit:
--- Citat din: varsator38 din Sâmbătă, 10 Decembrie 2011, 09:17 ---oboseala trece,satisfactia ramane o perioada pana cand cauti alta satisfacrie :)...totul e relativ si pentru o anumita perioada de timp ;)
--- Terminare citat ---
Ba bine ca nu. La cat am alergat pana am dat de satisfactia asta, nu multumesc, prefer sa nu mai am altele similare ;D. Mai bine "I can get no...". Cat despre relativ, depinde de pozitia observatorului (asa a zis si Einstein, care, dupa ce a zis ca totu-i relativ, s-a razgandit).
varsator38:
--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 10 Decembrie 2011, 13:45 --- Cat despre relativ, depinde de pozitia observatorului (asa a zis si Einstein, care, dupa ce a zis ca totu-i relativ, s-a razgandit).
--- Terminare citat ---
cum bine spuneai"depinde de pozitia observatorului"... :)
cel l-a facut pe Einstein sa se razgandeasca...nu m-a facut si pe mine ;)...parca ar mai conta
Mari_a:
Nostalgica. Inaintea erei noastre, intr-un 12 decembrie mai inghetat decat asta, cu multa zapada, am avut cununia civila... Felicitarile, masa si dansul au avut loc la fostul hotel Parc, nu mai stiu cum ii zice azi... Aveam o rochie alba, pana la genunchi, "cu talie cazuta" - model anii '20, un lung sirag de perle innodat pe piept (se spune ca nu e bine sa porti perle la maritis, ca perlele inseamna lacrimi) si o floare mare in par, in stanga, de care era prinsa o voaleta... Eram foarte shicoasa ;D (Si la ce mi-a folosit?! La mine in familie, ca un facut, toate nenorocirile s-au intamplat in luna decembrie! ;D) Ah, si un buchet de aproape garoafe albe - in fapt, niste boboci inghetati infipti printre niste frunze de feriga - asta era tot ce se gasea mai bun in florarii la vremea aia...
Mireasa cu rochie lunga si alba n-am fost, cununia religioasa am facut-o aproape clandestin, fara nici o poza (deh, vremurile) cam la un an si jumatate dupa...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă