Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (701/1680) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 09 Decembrie 2011, 18:22 ---... deja trebuie sa fac loc pe catedra pentru catalog, printre atatea podoabe!  ;D

--- Terminare citat ---

lasa copii aia sa se distreze macar de sarbatori   :)
numai cand am citit "catalog" si mi-am adus aminte cate "greutati" aduce unui copil  ???
eram pe prima pagina la catalog - maiculita - daca era galagie in clasa, daca nu aveau tema facuta, daca nu erau la locul lor cand intra profesorul in clasa  - stiam ce urmeaza  8) - sa iasa la tabla primi 3 din catalog   :o
grele timpuri  ;D  ;D

bit:
Sunt groaznic de obosit insa am o satisfactie imensa!!! Se vad rezultatele muncii mele de peste an!  ;D ;D ;D

varsator38:

--- Citat din: bitek din Vineri, 09 Decembrie 2011, 23:52 ---Sunt groaznic de obosit insa am o satisfactie imensa!!! Se vad rezultatele muncii mele de peste an!  ;D ;D ;D

--- Terminare citat ---

oboseala trece,satisfactia ramane o perioada pana cand cauti alta satisfacrie :)...totul e relativ si pentru o anumita perioada de timp ;)

Mari_a:
Neata! Acum ma simt nashpa, in primul rand pentru ca n-am liber si pe urma mai e si raceala asta care nu-mi da pace! Mi-a intrat frigul in oasele-mi batrane! Mi-am scos de la naftalina scurta/lunga (!) – zici ca-s cocon, pupa, crisalida… A mea zice ca arat ca o mumie infasurata in carpe – asa e ea, dragalasa cu mine!
Tre’ sa fac ceva sa-mi treaca, intrucat n-as vrea sa ratez piscina aia cu apa termala sarata de la Sovata…

varsator38:

--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 10 Decembrie 2011, 09:22 ---
Tre’ sa fac ceva sa-mi treaca, intrucat n-as vrea sa ratez piscina aia cu apa termala sarata de la Sovata…

--- Terminare citat ---

pana atunci mai e asa mult Mari,iar apa termala sarata nu-ti poate face decat bine...aproape in orice stare te vei afla :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă