Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Mari_a:
Eu ma bucur ca 'te mai arati'! Mai zi si tu ceva! Ca lancezeste forumu' fara tine! :D :P
almi_gabi:
eh, lasa "periuta" ca nu tine :)
azi ma simt ca in zi de sarbatoare - am ornat pe la birou - am impodobit pomul - o sa fac si poze sa va arat dar las pe luni ca acum sunt toti stransi pe acolo si dau tarcoale precum copii mici
de ce oare le place oamenilor mari sa se 'copilareasca" in preajma sarbatorilor !??
Mari_a:
Vezi ca era sa ai o scama pe rever ::)
Si mie imi place 'sa dau in mintea copiilor' - abia astept sa ma joc cu al mic - ma relaxeaza.
Pom la birou n-am impodobit. Dar mai e timp. Lucram si maine, si poimaine... :( :'(
PS: hai ca sunt culmea!Acum apare Mari_a almi_gabi Mari_a almi_gabi si tot asa ;D Ce sa fac, daca-s cam ultima veriga p-aici?! Daca nu mi se da de 'rumegat', ma joc cu voi p-aici... Si sa te tii cand mi-or veni toate odata pe 21-22... :o
silviu:
si eu mai dau in mintea copiilor si ma joc cu cate o mititica :) asa ma relaxeaza...
Caroline:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 09 Decembrie 2011, 13:27 ---de ce oare le place oamenilor mari sa se 'copilareasca" in preajma sarbatorilor !??
--- Terminare citat ---
Mie, nu. M-am saturat de-atata "copilarit" pe la scoala... deja trebuie sa fac loc pe catedra pentru catalog, printre atatea podoabe! ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă