Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (698/1680) > >>

Mari_a:
Eu? Sa ma tem? Eu vreau sa fac baieeee!  ;D  Unde-i rechinul ala sa-l rup in doua p-un genunchi?  >:(

(In clipa asta, asa as rupe-n doua pe cineva din camera de alaturi!!!   >:( )

Saturnianul:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 07 Decembrie 2011, 08:21 ---era la promotie !!??  ;D

--- Terminare citat ---

Nu, era in frigider! Nu mai stiam de cind  :D :D Si abia dupa ce am luat citeva patratele m-am uitat la data. Dar nu m-am putut opri ca mi-era pofta si era asa buna! Asa ca am mincat-o pe toata. Si-s viu si nevatamat. Cred ca e cum imi zicea un prieten: la astia de pe Saturn nu functioneaza termenele de pe Pamint  :D Asta daca va mai indoiati de originile mele extraterestre  ;D

almi_gabi:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 08 Decembrie 2011, 04:52 ---Mort!!!

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 08 Decembrie 2011, 14:12 ---
...... Si-s viu si nevatamat. ....

--- Terminare citat ---

ufff ti-ai revenit - ma speriasem un pic da' stiam eu ca te tii de "sotii"   ;D

admin:
Bogdan, eu eram sigur ca tu mananci preparate saturniene, martiene, klingoniene, darvad ca tu te-ai dedat la placerile lumesti (pamantene)....

admin:
Ei, Maria te vad curajoasa. Asa ziceam ca sunt si eu (dar la masculin evident). Si faceam pe viteazu' cu Roxana ca vrem sa facem baie in larg ... cand capitanul ne-a spus ca de doua zile prezenta unui rechin intrat in zona Rijeka, tine prima pagina a mass mediei la ei. Vreau sa-ti spun ca imediat m-am facut cuminte si i-am zis ca-s satul de atata baie, nu mai vreau in apa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă