Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
Copil. Si nu in sensul cel mai fericit. Azi dimineata am gasit in ghete ciocolata cu alune si manusi visinii-roz... Am o banuiala ca, de cand eu am devenit single, maica-mea are falsa impresie ca timpul s-a intors inapoi... ;D
almi_gabi:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 06 Decembrie 2011, 22:19 ---Deocamdata ma simt bine! Tocmai am terminat de mincat o ciocolata pe al carei pachet scria "a se consuma pina la 30.11.2011" ;D Presimt ca voi demonta mitul datei de expirare :D :D
--- Terminare citat ---
era la promotie !!?? ;D da-ne de stire daca e cazul sa chemam salvarea
mari - cum stai cu reaceala sau mai bine zis - mai sta ea pe la tine ? ;D
eu ma simt infrigurata si nu e "febra" sarbatorilor
Mari_a:
'Neata!
Sta pe mine gramada! Si sunt si fierbinte, dar nu ca la 89.89.89... Am niste sarma ghimpata pe gat! :(
steliana:
--- Citat din: silviu din Luni, 05 Decembrie 2011, 16:12 ---obosit. am alergat dupa cai verzi :(
--- Terminare citat ---
daca ar fi fost pe pereti, oboseai doar ochii ::)
--- Citat din: admin din Luni, 05 Decembrie 2011, 18:24 ---Mosu asta e cam uituc si mi-e teama sa nu ma dezamageasca. I-am facut o lista in excel, sa-i fie mai usor.
--- Terminare citat ---
si al meu! asa ca, daca il prind ii fac o bucurie; il iau de barbat sa vada el ... surprize ;D
Saturnianul:
Mort!!!
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 07 Decembrie 2011, 08:44 ---Am niste sarma ghimpata pe gat! :(
--- Terminare citat ---
Si tu?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă