Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (70/1680) > >>

marcutza:
nu e o fericire si implinire si multumire ca traim, @gabrel ?!  ;) cu putin, cu altceva, altfel dar traim  :)

anamama13:
ma bucur nespus ca esti mai bine acum, gabrel... celelalte neajunsuri se vor rezolva incetisor si cu rabdare.... clestele se va desface cu ajutorul celor ce te iubesc... curaj si rabdare.... spune-mi te rog pe unde stai si lasa-mi un nr de telefon ... vin eu sa-ti cobor cutia aceea nastrusnica si sa-ti fac niste cumparaturi... cu ce altceva te mai pot ajuta ??? numai bine....

Ayouni:
@gabrel, neata! ai numarul meu de telefon... iti stau la dispozitie oricand, pot sa ajung cu multa usurinta la tine, cu toate cumparaturile de care ai nevoie.  haide, fii curajoasa si ai incredere in mine. astept lista de cumparaturi!

neata tuturor!

pe_jumate:
@gabrel: stiu exact cum te simti.. dar, scumap mea, nu iti pierde curajul si nu accentua dispozitia neplacuta de azi.. pentru ca pe zi ce trece iti va fi tot mai usor, ai sa vezi.. mai trebuie sa faci chimioterapie ?

PS. da-mi un numar de telefon pe MP.. te ajut cu tot ce pot .. iar la incurajari, am din cele mai documentate si in tema! :-*

maria171:
acum ma simt naspa
am constatat, iar, ca nu ma pot sprijini decat pe mine
numai ca nu pot sa fiu mereu f tare
nu imi iese intotdeauna
 ma duc la dus, poate imi trece nodul din gat
noapte buna

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă