Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
gabrel:
Buna Eugenia, eu ce sa mai zic? Se poate, de abia astept sa ne vedem. Sigur, data viitoare. Uite, eu m-am tratat dupa operatie cu o tuiculita mica si ma simt grozav. Am baut ceva dupa mai mult de 2 ani si zau daca-mi pare rau.
Si mie mi-a parut rau ca nu am fost ieri, era prea mult pt mine, pot sa o duc 2-4 ore doar. Te-am pupat si mergem inainte, asta-i tot farmecul, iar si iar....
EUGENIA110:
Buna ziua tuturor, dragele mele, multumesc pentru incercarea voastra de a ma scoate din starea proasta pe care am avut-o ieri. Dar sa stiti ca am idei fixe.... ;D Si nici n-am exagerat prea mult, cam 50% e adevarat. Si am uitat sa spun: "....si batrina".
Va doresc sa va simtiti in continuare bine, sa fiti optimiste si multumite de tot ceea ce vi se intimpla si de tot ceea ce va inconjoara. :-* :-* :-*
Saturnianul:
--- Citat din: awana din Luni, 07 Iunie 2010, 14:31 ---si ... jucausa !!! ;D :D
--- Terminare citat ---
Oaaaa! Se deschide geamul de la bibliotecă! Hai zi că nu-i aşa :D
capsuna:
--- Citat din: EUGENIA110 din Luni, 07 Iunie 2010, 14:52 --- Buna ziua tuturor, dragele mele, multumesc pentru incercarea voastra de a ma scoate din starea proasta pe care am avut-o ieri. Dar sa stiti ca am idei fixe.... ;D Si nici n-am exagerat prea mult, cam 50% e adevarat. Si am uitat sa spun: "....si batrina".
Va doresc sa va simtiti in continuare bine, sa fiti optimiste si multumite de tot ceea ce vi se intimpla si de tot ceea ce va inconjoara. :-* :-* :-*
--- Terminare citat ---
Eugenia citez din pe_jumate: "Cati ani ai? 100?"
gabrel:
Buna dimineata, ma simt ca-n cleste. A mai trecut o zi si incep sa constat: sandalele de vara sunt pe sifonier in cutii, cum ajung la ele? Nu ma pot urca pe scaun si nici intande ca sa le iau, trebuie sa gasesc un vecin/vecina mai inalta, el (cu care nu mai sunt) le pusese acolo dar era foarte inalt. Trebuie sa ma duc la piata, de 2-3 ori, incet, incet si sa iau pe rand max. 1 kg de ceva, nu pot cara mai mult. As vrea brocoli, portocale si mere. Nu mai fac planuri decat cel mult pentru a 2-a zi si ma intreb cum va fi viitorul. Fara raspuns, nu mai pot proiecta nimic de durata, parca m-am nascut din nou pe o planeta in care nu-mi gasesc locul. Trebuie sa invat sa traiesc si asa.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă