Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (680/1680) > >>

bit:
Azi ma simt in concediu. De fapt sunt in concediu. Asa ca termin ce mai am de facut si de restul SOOOOMN !!!

silviu:
cam rablagit :(

varsator38:

--- Citat din: silviu din Luni, 21 Noiembrie 2011, 21:25 ---cam rablagit :(

--- Terminare citat ---

nu-i prea devreme! ;)

Mari_a:
Richie Rich   ;D  ;D
Hai ca nu-i totul pierdut in tara asta!  ;D  Tocmai a primit mail a mea ca statul romanesc ii da bursa de studiu - pe care nu a cerut-o! O multime de bani: 350 de roni pe luna   ;D   Poate ii zgandare patriotismul si nu mai pleaca!  ;D

silviu:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 21 Noiembrie 2011, 13:30 ---OOOOK! Atunci asa ramane!  ;D

Acum ma simt foaaarte amuzata! Tocmai ce am urcat cu liftul cu un tip frechezuit, parfumat, la costum, camasa bleu-pal, cravata asortata, pantofi impecabili... Eu ma gandeam daca m-oi fi pieptanat azi dimineata  ;D
Si intinde omu' mana la panoul de comenzi al liftului. Si... ce zarim noi pe mana lui?  ;D  Doua - deci doua, nu una - bratari de piele, de rocker adevarat  ;D: una maro si una neagra. Aia neagra avea si tzinte  ;D
Yeeeah.... M-am abtinut cu greu sa nu rad!

--- Terminare citat ---
domnisoara rockeritza, aia care shedeau enshpe ore la terasa lido cu o halba de bere-n fata, ce erau? rockeri? ??? si ei purtau bratari de piele...si jeansi si camasi militare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă