Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Saturnianul:
--- Citat din: Mari_a din Duminică, 20 Noiembrie 2011, 17:57 ---... fiere nu mai are de vreo trei ani...
--- Terminare citat ---
Io am dar e de... fier :D
steliana:
Mai copii ... e groasa!
Ma tin - sa nu intrebe Silviu de ce - de mult timp sa va spun ceva tare. Mai Zilele trecute mi s-a aprins o lampa maaaareee, da, maaareee ... mi-am amintit una dintre dorintele mele pe care am pus-o pe 30 decembrie 2010, la peste 30 de persoane, stand pe nush cate scaune - Gigi stie - la felix ... si suna cam asa: sa fac in anul care vine, ceea ce nu am mai facut pana acum!
Si chiar asta s-a intamplat!
Si daca ma gandesc ca mai am o luna de intamplari ...
Cum credeti ca ma simt? ::)
steliana:
--- Citat din: silviu din Duminică, 20 Noiembrie 2011, 19:16 ---tu ai fi optimista daca ai respira pe juma de nas, ai tusi si te-ai simti molesita? :-\
trece cu frectia aia?
--- Terminare citat ---
Silviu ... respira pe gura, schimba tusea cu oftatul, intareste-ti credinta ca doar a saracului de face bine.
Aspirina, desigur! :D :P
Mari_a:
gabitzaaaa, unde esti? :) Ca ma simt sedusa si abandonata ;D
N-am cu cine sa ma joc p-aici prin curte :)
Lasa munca! E pentru negri si pentru tractoare :D (aceasta este o gluma. nu recunosc ca sunt rasista)
silviu:
--- Citat din: steliana din Luni, 21 Noiembrie 2011, 10:22 ---Mai copii ... e groasa!
Ma tin - sa nu intrebe Silviu de ce - de mult timp sa va spun ceva tare. Mai Zilele trecute mi s-a aprins o lampa maaaareee, da, maaareee ... mi-am amintit una dintre dorintele mele pe care am pus-o pe 30 decembrie 2010, la peste 30 de persoane, stand pe nush cate scaune - Gigi stie - la felix ... si suna cam asa: sa fac in anul care vine, ceea ce nu am mai facut pana acum!
Si chiar asta s-a intamplat!
Si daca ma gandesc ca mai am o luna de intamplari ...
Cum credeti ca ma simt? ::)
--- Terminare citat ---
nu stiu cum te simti pentru ca nu ai zis ce s-a intamplat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă