Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
cameliagabriela:
s-o tii tot asa, @gabrel
si vei vedea k va fi din ce in ce mai bine
noi iti suntem alaturi
marcutza:
cu incredere mereu si tot timpul, @gabrel !!! sanatate !!!
EUGENIA110:
Am avut un vis aiurea si m-am trezit de dimineata cu spirit de contrazicere mai ascutit decit de obicei, dar pe forum nu a fost mai nimeni, cu cine sa ma iau la harta? Am primit citeva MP de la prietenele de pe forum sa particip la intilnirea de azi si am refuzat. Nu stiu daca aveam vreun motiv intemeiat. Intr-o buna zi, nu ma va mai cauta nimeni, se vor convinge ca nu merit. Si acum, tot fara motiv, ma simt ingrozitor de urita, proasta, bolnava.....
luciamanta:
--- Citat din: EUGENIA110 din Duminică, 06 Iunie 2010, 21:30 --- Am avut un vis aiurea si m-am trezit de dimineata cu spirit de contrazicere mai ascutit decit de obicei, dar pe forum nu a fost mai nimeni, cu cine sa ma iau la harta? Am primit citeva MP de la prietenele de pe forum sa particip la intilnirea de azi si am refuzat. Nu stiu daca aveam vreun motiv intemeiat. Intr-o buna zi, nu ma va mai cauta nimeni, se vor convinge ca nu merit. Si acum, tot fara motiv, ma simt ingrozitor de urita, proasta, bolnava.....
--- Terminare citat ---
Eugenia, acum am citit aceste mesaj si te rog sa fii optimista. Te rog sa ai grija de tonusul tau. Eu te apreciez, ai multe calitati, esti un om placut, o persoana distinsa. Te pup si sa auzim numai de bine!
capsuna:
Eugenia sa stii ca o parte dintre noi am ajuns acasa la orele 23.00. A fost minunat in parc! O zi superba!
Sau poate unde eu am f putine zile libere, ajung sa le savurez la maxim. Nu stiu. Dar pentru mine a fost f placut.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă