Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Mari_a:
;D Siiiilviuuuu! Pai d-aia sunt impacata cu mine, ca am cazut la pace cu el ! ;D ;D ;D S-a aranjat: nu se poate! ;D ;D ;D
Asa ca mi-e bine. Mi-e foarte bine.
Sanatosi sa fim, cu totii! :)
A, trebuie sa marturisesc ca-l iubesc foarte mult pe Colin Firth. Ce barbat!!!! Ah, in Pride and Prejudice m-a facut praf! Pusesem o mica ghicitoare, mai demult, pe topicul cu muzica, dar n-a luat-o nimeni in seama.
Saturnianul:
Dulce-melancolic. Melancolic de la... Melancholia. Ce planeta!!!
Dulce, de la bomboane. Care au fost excelente de data asta :)
O seara minunata pentru sfisitul lumii! Mai vreau! Si la film si bomboane! Sfirsitul lumii mai incolo...
Mari_a:
Acum ma simt nervoasa. (Cam multi nervi in ultima perioada!) Imi facea probleme antivirusul. Nush-ce naiba rula din cand in cand, ca 2-3 minute nu puteai face nimic, pana nu dadea el un mesaj portocaliu. Tocmai cand iti ardea tastatura, il apuca! Acum mi s-a pus alt anti-. Dar asta cred ca e anti-orice! Pana nu zbarnaie el un pic inainte, nu deschide nimic! Si uneori chiar n-am timp sa-l astept. Noroc ca am cinci computere la indemana. Unul langa altul. De-as avea si cinci capete!!!
almi_gabi:
imi vajaie un pic capul 8)
silviu:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 09 Noiembrie 2011, 08:54 ---Acum ma simt nervoasa. (Cam multi nervi in ultima perioada!)
--- Terminare citat ---
din cauza lui colin ???
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 09 Noiembrie 2011, 08:56 ---imi vajaie un pic capul 8)
--- Terminare citat ---
ai chefuit? :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă