Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (657/1680) > >>

almi_gabi:
alone   8) 
nobody here !!??  :o

Mari_a:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011, 17:14 ---sunt prea usoare
--- Terminare citat ---
Mah, nu vreau sa-l omor!  ;D   Doar sa am putere sa ma agat bine de el. Daca dau de vreun motociclist?  ;D

Acum ma simt relaxata.
Nu mi-a mai trebuit nimic. Nici muzica, nici tv, nimic. A fost “sambata mortilor”. S-au facut colive, ca la tara. I-am zis lui Babette de vineri: sa nu-mi aduci paispe matusi p-aici!
Cand se incinge neutronul singuratic, e musai sa-l duc sa-l racesc cu apa tare, pardon, grea, ca altfel e pericol de accident nuclear!
M-am simtit aproape ca-n zilele in care am stat singura-cuc la Sibiel. Numai ca pe malul celalalt nu erau munti, ci blocuri, iar apa nu susura, ci baltea!

Am si alergat pe la lacuri, insa m-am dus prea pe inserat si pe-acolo nu-i nici un bec, terenu-i accidentat, aerul e mai rece si mult mai umed. Mi-am facut de lucru nitel si am continuat in curte, inca 22 de ture x 50 m.

Am o vecina haioasa foc! S-a intors de curand din Italia. A fost la munca 11 ani. Daca ea nu mi-a spus ce munca, nici eu n-am intrebat-o. Grea, oricum. Dar s-a intors fara sot. Pai, ‘mnealui nu se intoarce? Ea: Eh, ne-am despartit cum ajuns acolo, ca era tampit. Eu: Aha! Dar ea nu s-a intors cu mana goala: cu bani si cu Domenico – un ingeras de nici cinci ani, care nu stie o boaba romaneste. Zic: pai si pe Domenico cu cine l-ai facut? Auziti raspuns: cu niste italieni!  ;D  ;D  ;D

Manfred:
Ai umor, Mari_a.  :)
Oricum ma simteam bine azi (ca petrecui citeva zile placute) dar m-ai facut sa rid si tu, cu postarea ta, cu ganterele tale "moderate", bune doar cit sa nu-l omori :) Am mai vazut la o fata acasa gantere din astea mici, ba chiar un pic mai mici, cred ca aveau doar juma' de kil. E o moda, o tactica?

Faza cu vecina ta e ko-lo-sa-la! ;D

Am citit zilele trecute un banc cam in acelasi ton:
 Doua vecine se intilnesc dimineata .
- Ce-i cu tine , draga , esti bolnava ?
- Nu, de ce intrebi ?
-Am vazut dimineata doctorul iesind din apartamentul tau ..
-Si ce ? De la tine au iesit trei soldati . Nu te-am intrebat daca a izbucnit razboiul ...

Mari_a:
Sunt o necesitate. Dupa paishpe ore de stat pe scaun zilnic, am ajuns adusa de spate ca semnu' intrebarii!
(Oare de acolo mi se trage avalansa de intrebari din tzeasta?  Hmmmm... trebe sa indreptam situatia!)

Da, e tare tipa! (pentru cunoscatori, e un fel de Anca). A venit de vreo trei saptamini - casa-i era in paragina, magaziile gata sa cada la noi in curte... Le-a demolat, a jupuit casa, si-a adus niste zidari pe care-i joaca pe sarma! Ce-ati facut, ma, acolo? Jos! Refaceti, ca nu-mi place!
Ce-mi plac femeile puternice!  8) 

almi_gabi:
mai bine acum ca ati revenit  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă